• Duits

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

 

Even een korte introductie voor mensen die vragen: wie zijn de mensen achter Super-paraplu? Dat zijn wij: Nico en Monique Laan, woonachtig in een klein dorpje grenzend aan het markermeer in Noord-Holland. Beide kinderen van ondernemende ouders die altijd de drang hebben gehad om "bezig" te zijn.

 

Nico en Monique Laan - Super-paraplu.nl

 

Het begint allemaal op die regenachtige dag eind november 2010. Het was alsof de hemel lekte, het water kwam weer eens met bakken naar beneden. Ik durfde niet naar buiten te gaan, zonder paraplu, bang dat ik helemaal doorweekt bij mijn auto zou komen. "Ja, de paraplu waar heb ik die ook alweer neergelegd..... Aah, gevonden..... Oja, dat was die paraplu die het vorige keer na de 1e flinke windvlaag al had begeven en die ik eigenlijk al weg wilde gooien.... het moet maar voor nu maar even maar ik ga straks wel een goede nieuwe paraplu via internet bestellen....".

 

Later, eenmaal achter de computer gekropen (want toen bestelden we nog niet niet via de Tablet of mobiele telefoon...) om een leuke paraplu te zoeken kwam ik tot mijn verbazing geen enkele kwaliteits paraplu tegen! Wel paraplu's natuurlijk, maar van dezelfde matige kwaliteit als wat ik net in de prullenbak had gegooid en totaal niet naar mijn smaak. Ik dacht toen gelijk: hiermee moet ik iets mee doen!

 

Zo is eigenlijk Super-Paraplu dus onstaan: we zijn met zijn vieren begonnen maar inmiddels runnen we met zijn twee dit leuke  bedrijf. Wij zijn altijd super enthousiast en vinden kernwoorden als kwaliteit, service en betrouwbaarheid belangrijk. Dit kunt u zien in de diverse producten die wij in onze webwinkel aanbieden: allemaal paraplu's van goede kwaliteit. Bijvoorbeeld de doorzichtige Birdcage dames paraplu's met kunststof baleinen van Fulton (die verbuigen niet zoals de Alu-U profielen vaak wel doen), storm paraplu's van blunt met 2 jaar garantie en natuurlijk diverse andere paraplu's in vele kleuren en maten.

 

Dit is ons bedrijfje in een notendop. We zijn inmiddels al weer 10 jaar bezig en worden eigenlijk iedere dag enthousiaster. We zien hoe belangrijk kwaliteit, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid is, vooral op het enigszins anonieme internet. 

 

Bent u op zoek bent naar een bijzondere paraplu, voor uzelf, uw partner of voor uw kindje, voor een cadeau, zomaar, voor in de handtas, voor je dochter of zoon? dan bent u aan het goede adres: Super-Paraplu.nl heeft het breedste assortiment aan paraplu's voor particulieren!

 

Laat het nu maar lekker regenen: wij hebben altijd een paraplu voor u om u tegen de regen te beschermen :-)

  

 

Bedrijfs- en  contactgegevens:

 

Super-Paraplu

De Zeeridder 10

1606 DG - Venhuizen

 

E-mailadres: info@super-paraplu.nl 

 

Telefoon: (+31) 0228-543936

Kvk Nr: 51711214

BTW Nr: NL850137998B01

 

Wij zijn sinds kort ook een tweede website begonnen: https://www.supersplash.nl  

Hier vind u allerlei Opblaasbare Zwembanden, Luchtbedden, Kinderzwembanden en ook Tuinsproeiers voor Kinderen ( https://www.supersplash.nl/grote-eenhoorn-met-sproeier-.html ).

 

Bent u nieuwsgierig en zoekt u een opblaasbare zwemband voor uw kind, uw vriend of uzelf: kom dan gerust even kijken!

 

Copyright 2011-2021 | VOF Super Plu | Alle rechten voorbehouden 

Gratis verzenden
vanaf 50,- *
Veilig betalen met
Zorgvuldig
bezorgd door
Hulp nodig?
mail of bel