Duits

Wie zijn wij?

Van regen kwam Super-Paraplu 

 

Een korte introductie: Het begint allemaal op die regenachtige dag in november 2010. Het was alsof de hemel lekte, het water kwam weer eens met bakken naar beneden. Ik durfde niet naar buiten te gaan, zonder paraplu, bang dat ik helemaal doorweekt op mijn bestemming zou verschijnen. "Ja, een paraplu, waar heb ik die ook alweer. Ah, gevonden..... Oja, dat was die paraplu die het na de 1e windvlaag al had begeven.... het moet maar voor nu ik ga later wel een betere via internet bestellen....".

 

Later, eenmaal achter de computer gekropen om een leuke paraplu te zoeken kwam ik tot mijn verbazing geen enkele kwaliteits paraplu tegen! Wel paraplu's, maar van dezelfde kwaliteit als wat ik net in de prullenbak had gestoken, niet naar mijn smaak of kwaliteits behoefte. Ik dacht toen "Hiermee moet ik iets doen!

 

Zo is Super-Paraplu dus onstaan. We zijn super enthousiast en vinden kernwoorden als kwaliteit, service en betrouwbaarheid belangrijk in ons bedrijf. Dit kunt u zien in de diverse producten die wij in onze webwinkel aanbieden: veel Paraplu's van goede kwaliteit (b.v. veel Paraplu's met kunststof baleinen: die verbuigen niet zoals de Alu-U profielen vaak doen...).

 

We proberen de taken enigszins te verdelen:

Nico houdt zich vooral bezig met de website, de inkoop, en de zoektocht naar mooie en kwalitatief goede paraplu's om ons assortiment zo leuk en uitgebreid mogelijk houden.

Monique verzorgd vooral de ontvangst en verzending van de paraplu's en de communicatie richting klanten, zowel voor- als na bestelling.

 

Dit is ons bedrijfje in een notedop. We zijn inmiddels al weer 7 jaren bezig en worden eigenlijk iedere dag enthousiaster. We zien hoe belangrijk kwaliteit, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid is, vooral op het enigszins anonieme internet. 

 

Als u op zoek bent naar een bijzondere paraplu, voor uzelf, uw partner of voor uw kindje, voor een cadeau, zomaar, voor in de handtas, voor je dochter of zoon, dan bent u aan het goede adres: Super-Paraplu.nl heeft het breedste assortiment aan paraplu's voor particulieren!

 

Laat het nu maar lekker regenen :-)

  

 

Bedrijfs- en  contactgegevens:

Super-Paraplu

E-mailadres: info@super-paraplu.nl 

Telefoon: (+31) 0228-543936

Kvk Nr: 51711214

BTW Nr: NL850137998B01

Bank: NL61 RABO 0159 9376 98

 

Wij zijn sinds kort ook een tweede website begonnen: https://www.supersplash.nl  

Hier vind u allerlei Opblaasbare Zwembanden, Luchtbedden, Kinderzwembanden en ook Tuinsproeiers voor Kinderen ( https://www.supersplash.nl/grote-eenhoorn-met-sproeier-.html ).

Bent u nieuwsgierig en zoekt u een opblaasbare zwemband voor uw kind, uw vriend of uzelf: kom dan gerust even kijken!

 

Copyright 2011-2019 | VOF Super Plu | Alle rechten voorbehouden 

Gratis verzenden
vanaf 30,-*
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel