SuperPlu wordt beoordeeld 9.0 van 10 gebaseerd op 100 onafhankelijke beoordelingen via Kiyoh

Wie is Superplu?

Van regen kwam Super-Paraplu.nl

Uiteraard eerst een introductie: 

Het begint allemaal op die regenachtige dag in november 2011. Het was alsof de hemel lekte, en het water kwam weer eens met bakken naar beneden. Ik durfde niet naar buiten te gaan, zonder paraplu, bang dat ik helemaal doorweekt op mijn bestemming zou verschijnen. "Ja, een paraplu, waar heb ik die ook alweer. Ah, gevonden! Oja, dat was diegene die het na de 1e windvlaag al begaf."

Waarschijnlijk zijn er meer mensen die dit overkomt, gezien het nogal eens regent in Nederland.

Dus, ik achter internet gekropen, op zoek naar een leuke paraplu. Wik ik een paraplu kopen via het internet, nergens één te vinden!!!! Nou ja, wel paraplu's, maar niet naar mijn smaak of kwaliteitsgehalte. Ik dacht: "Hiermee moet ik iets doen!"

Zo is SUPERPLU dus onstaan. We zijn super enthousiast en vinden kernwoorden als kwaliteit, service, hoogstaand, waar voor je geld, betrouwbaarheid belangrijk.

Inmiddels zijn 'we' met zijn vieren, en proberen de taken enigszins te verdelen.

Frederik is ons internet mannetje. Hij probeert de site er zo mooi mogelijk uit te laten zien, en ons zo hoog mogelijk in Google te krijgen.

Nico houdt zich vooral bezig met de inkoop, en de zoektocht naar mooie en kwalitatief goede paraplu's om ons assortiment zo leuk en uitgebreid mogelijk houden.

Claudia benut haar tijd door foto's te bewerken en de site te voorzien van enigszins toonbare banners.

En, last but not least, Monique. Zij verzorgd vooral de verzending van de paraplu's en de communicatie richting klanten, zowel voor- als na bestelling.

Ons bedrijfje in een notedop. We zijn inmiddels enkele jaren bezig en worden eigenlijk iedere dag enthousiaster. We zien hoe belangrijk kwaliteit, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid is, vooral op het enigszins anonieme internet. 

Maar als u op zoek bent naar een bijzondere paraplu, voor uzelf, uw partner of voor uw kind, voor een cadeau, zomaar, voor in de handtas, voor je dochter of zoon, dan bent u aan het goede adres: super-paraplu.nl heeft het breedste assortiment aan paraplu's voor particulieren.

Laat het nu maar lekker regenen ;-)

  

Bedrijfs- en  contactgegevens:

SUPERPLU

E-mailadres: info@superplu.nl

Telefoon: (+31) 0228-543936

Kvk Nr: 51711214

BTW Nr: NL850137998B01

Bank: NL61 RABO 0159 9376 98