Duits

Verzenden en bezorgen

Verzenden en bezorgen

 

Voor alle bestellingen geldt dat deze worden verzonden met PostNL; hiervoor rekent PostNL natuurlijk bezorgkosten die wij voor een deel aan u doorbelasten:

 

Voor Nederlande bestellingen

De verzendkosten die wij u berekenen zijn €4,95 per bestelling. Voor bestellingen met een totaal aankoopbedrag boven €50,- zijn de verzendkosten GRATIS. Dit zijn vaste bedragen ongeacht het aantal artikelen per bestelling.

 

Voor Belgische bestellingen

De verzendkosten die wij u berekenen zijn €6,95 per bestelling. Voor bestellingen met een totaal aankoopbedrag boven €50,- zijn de verzendkosten GRATIS. Dit zijn vaste bedragen ongeacht het aantal artikelen per bestelling.

 

 

Vandaag bestellen is vandaag verzonden*  

 

Wij versturen alle bestellingen met PostNL. Indien uw bestelling voor ca. 16.00 uur bij ons binnen is (bestellingen welke met iDEAL, Paypal, Klarna, Creditcard of Mistercash betaald zijn) proberen wij deze nog dezelfde dag te verzenden. PostNL heeft ons belooft dat deze bestellingen de dag na verzending zullen worden afgeleverd bij de klanten (m.u.v. zondag en maandag). Het kan echter in bepaalde gevallen voorkomen dat de zending later wordt (aan)geleverd door Super-Paraplu of PostNL zodat het dagelijkse ophaalmoment wordt gemist: uw pakket zal dan een dag langer onderweg zijn. Het komt ook voor dat het PostNL niet lukt om uw pakket snel genoeg te verwerken (b.v. tijdens de drukke Sinterklaas en Kerst periode); uw pakket zal dan een of meer dagen langer onderweg zijn. Bij bestellingen die met betalingen d.m.v. bankoverschrijving gedaan worden moet u rekening houden met 1 a 2 werdagen voordat de betaling is verwerkt door de bank (dit is per bank verschillend). Na verwerking en ontvangst van uw betaling door onze bank zullen wij uw bestelling dezelfde dag nog proberen te versturen. 

 

Voor Nederlande bestellingen

Uw bestelling wordt bezorgd door Post.NL. U ontvangt van ons een Track & trace nummer zodat u op de site van PostNL het verzendtraject van uw pakket kan volgen.

Is er niemand thuis? Geen probleem, dan wordt uw bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden (niet op zon- en feestdagen). Mocht  er dan nog niemand aanwezig zijn, dan vindt u een briefje in uw brievenbus. Hiermee kunt u op het aangegeven Post-kantoor uw pakketje ophalen. PostNL behoudt zich het recht van burenlevering voor. Mocht dit niet gewenst zijn, geeft u dit dan aan bij het opmerkingen veld bij uw naam- en adresgegevens!

 

Voor België:

De bestellingen worden bezorgd door PostNL pakketservice Buitenland. U krijgt van ons een track and trace nummer zodat u op de site van PostNL  het verzendtraject van uw pakket kan volgen.

  

Copyright 2011-2021 | VOF Super Plu | Alle rechten voorbehouden 

Gratis verzenden
vanaf 50,- *
Veilig betalen met
Zorgvuldig
bezorgd door
Hulp nodig?
mail of bel