DuitsSuper-parapluie

Veilig betalen

Veilig Online betalen bij Super-Paraplu

Super-Paraplu maakt voor de website gebruik van een ssl-certificaat, welke ervoor zorgt dat al uw gegevens maximaal beschermt zijn. Dit is het hoogste beveiligingsniveau wat een website kan hebben.  

 

Betalingsmogelijkheden 

 

iDEAL

De meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Voor klanten in Nederland.

Ideal

Bancontact/MisterCash

De meest gebruikte betaalmethode voor Belgie. Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Voor klanten in Belgie.

 

Paypal

Dit is een internetrekening die u koppelt aan uw Credit Card of bankrekening, waarmee u al uw online aankopen kunt betalen. PayPal is een veilige manier om online te betalen. Gerenommeerde tools voor fraudebescherming en de mogelijkheid te betalen zonder uw financiële informatie door te geven, verlagen de risico's. Voor informatie over PayPal zie www.paypal.com. Voor klanten in Nederland en Belgie.

 

 

Bankoverschrijving

Een overschrijving van uw bank naar onze bank vooraf van levering. U dient het totale bedrag van u bestelling, met vermelding van uw ordernummer, over te maken op de rekening van SuperPlu. De bestelling wordt verzonden wanneer de betaling binnen is. Dit kan afhankelijk van uw bank 1 a 2 werkdagen duren. U ontvangt altijd bericht wanneer uw bestelling wordt samengesteld. Bestellingen worden automatisch geannuleerd als uw betaling niet is ontvangen binnen dertig kalenderdagen nadat de bestelling is geplaatst. Voor klanten in Nederland en Belgie.

Dit zijn onze bankgegevens:

Super Plu

IBAN = NL61 RABO 0159 9376 98

BIC  = RABONL2U

 

Copyright 2011-2019 | VOF Super Plu | Alle rechten voorbehouden 

 

Gratis verzenden
vanaf 30,-*
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel