• Duits

Veilig betalen

Veilig online betalen bij Super-Paraplu

 

Super-Paraplu maakt voor de website en webshop gebruik van een ssl-certificaat (Secure Socket Layer), dit zorgt voor een goede beveiliging van gegevens tussen de webshop en internet zodat al uw gegevens goed beschermt zijn. Hierdoor kunnen b.v. login- en betalingsgegevens (zoals wachtwoorden, creditcardnummers en persoonsgegevens) veilig gebruikt worden in onze webshop. U herkend het SSL-certificaat aan het slotje bovenin de webshop (naast de naam van de webshop):

 

         SSL Certificaat Super-paraplu.nl                           SSL Logo

 

 

Super-Paraplu werkt voor alle betalingstransacties samen met Mollie (https://www.mollie.com/nl), dit maakt het voor onze webshop mogelijk om u diverse verschillende betaalmethodes aan te bieden zodat u zelf kunt kiezen welke betaalmethode u wilt gebruiken.

 

Afbeeldingsresultaat voor mollie logo 

Uw betalingsmogelijkheden bij Super-Paraplu:

 

iDEAL

De meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Voor klanten in Nederland.

 Afbeeldingsresultaat voor logo ideal

 

 

Bancontact/MisterCash

De meest gebruikte betaalmethode voor Belgie. Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Voor klanten in Belgie.

 

 

 

Paypal

Dit is een internetrekening die u koppelt aan uw Credit Card of bankrekening, waarmee u al uw online aankopen kunt betalen. PayPal is een veilige manier om online te betalen. Gerenommeerde tools voor fraudebescherming en de mogelijkheid te betalen zonder uw financiële informatie door te geven, verlagen de risico's. Voor informatie over PayPal zie www.paypal.com. Voor klanten in Nederland en Belgie.

 

 

 

 

Achteraf betalen met Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. De betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

 

 

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

 

Klarna betalingen

 

 

Bankoverschrijving

Een overschrijving van uw bank naar onze bank vooraf van levering. U dient het totale bedrag van u bestelling, met vermelding van uw ordernummer, over te maken op de rekening van SuperPlu. De bestelling wordt verzonden wanneer de betaling binnen is. Dit kan afhankelijk van uw bank 1 a 2 werkdagen duren. U ontvangt altijd bericht wanneer uw bestelling wordt samengesteld. Bestellingen worden automatisch geannuleerd als uw betaling niet is ontvangen binnen dertig kalenderdagen nadat de bestelling is geplaatst. Voor klanten in Nederland en Belgie.

Dit zijn onze bankgegevens:

Super Plu

IBAN = NL61 RABO 0159 9376 98

BIC  = RABONL2U

 Afbeeldingsresultaat voor logo sepa

 

Creditcard

Wij accepteren ook betalingen met de volgende Creditcards:

Wanneer u een bestelling wilt betalen met een van deze Creditcards dan kunt u bij het uitchecken voor deze optie kiezen.

Uw creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Super-Paraplu zeer veilig.

 

 

KBC/CBC Betalingen

Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen Belgische klanten van de KBC/CBC bank eenvoudig online betalen. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan. Deze betalingen kunnen wij de volgende werkdag al uitbetalen op je zakelijke bankrekening.

Afbeeldingsresultaat voor logo kbc cbc

 

 

 

Belfius Direct Net

Via de Belfius Pay Button kunnen Belgische klanten van de Belfius bank eenvoudig online betalen. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan. Deze betalingen kunnen wij de volgende werkdag al uitbetalen op je zakelijke bankrekening.

Afbeeldingsresultaat voor logo belfius

Wij hopen met deze diverse betaalmethoden het voor u gemakkelijk te maken om bij onze webshop uw bestelling te plaatsen. Wij horen het graag van u als er nog andere betaalmethodes die u in ons systeem mist - dan kunnen wij deze wellicht nog toevoegen om in de toekomst onze klanten beter te kunnen bedienen.

 

Alle prijzen die op de website en webshop van Super-paraplu.nl getoond worden zijn inclusief BTW.

 

Copyright 2011-2021 | VOF Super Plu | Alle rechten voorbehouden 

 

Gratis verzenden
vanaf 50,- *
Veilig betalen met
Zorgvuldig
bezorgd door
Hulp nodig?
mail of bel