Duits
UV werende paraplu Fulton Pastel Spot
UV werende paraplu Fulton Pastel Spot
UV werende paraplu Fulton Pastel Spot
UV werende paraplu Fulton Pastel Spot

UV werende paraplu Fulton Pastel Spot

Een Ultra-Violet Protective (UVP 50+) zonwerende opvouwbare paraplu van Fulton met een schermdoek gevuld met vrolijk stippen: wie wil deze niet vasthouden deze zomer?

Diameter 98 cm
Lengte 24,5 cm
Opening Handmatig
Baleinen 6
Gewicht 220 gr
23.95
€ 23,95
Beschikbaarheid: op voorraad (8)
Aantal:
Alternatieve kleuren
UV werende paraplu Fulton Candy Stripe UV Opvouwbare paraplu Fulton Geo Flower UV werende paraplu Fulton Spotty Rose

Fulton Parasoleil Pastel Spot: Een paraplu met UV Protectie 

Bent u op zoek naar een paraplu welke u deze zomer tegen de zon kan beschermen: kijkt u dan nog even goed naar deze Parasoleil modellen van Fulton met UVP 50+

Het paraplu merk Fulton uit het Verenigd Koninkrijk (sinds 1956https://www.fultonumbrellas.com/about-us/), levert al jarenlange paraplu’s van goede kwaliteit. Men levert onder andere paraplu’s het Engelse Koningshuis welke tijdens officiële gelegenheden gebruikt worden (als het regent natuurlijk): niet ieder bedrijf kan zeggen dat ze een Koninklijk predicaat hebben!

Door het gebruik van degelijke materialen zal deze paraplu u goed beschermen tegen zowel een miezerregen maar natuurlijk ook tegen de zon: daar is deze Parasoleil speciaal voor ontworpen. De paraplu blokkeert tot 99% van alle zonnestralen die op u neerkomen omdat het doek is gemaakt van hoogwaardig acryl doek is zowel waterbestendig als zonwerend.

Het is zelfs zo dat deze paraplu meer geschikt is als UV protectie als tegen regen. Lichte regen en regen kan de paraplu echt wel aan (het model kan tevens weer eenvoudig omgekeerd worden mocht het schermdoek door een windvlaag “omklappen”. Het is echter geen paraplu die bestand is tegen hevige regen en hogere windsnelheden (kijkt u voor stormparpalu’s die wel tegen harde windsnelheden bestand zijn hier op onze website: https://www.super-paraplu.nl/stormparaplu.html.

De paraplu is een lichtgewicht, zeer compact (net zo groot als een gemiddelde brillenkoker) en dus eenvoudig overal mee naartoe te nemen. De opvouwbare paraplu wordt natuurlijk geleverd in bijpassend hoesje. 

Wilt u er ook koninklijk bijlopen als de zon schijnt (of als het regent,) kijk dan niet verder en kiest voor deze hoogwaardige chique Parasoleil paraplu en u loopt er deze zomer zeker weer even lekker in buiten.

Een zonnige groet van het Super=paraplu team!

Wanneer u een andere Opvouwbare paraplu zoekt dan kunt u op deze link klikken om doorgestuurd te worden. U kunt ook op de UPV 50+ paraplu pagina kijken voor alle paraplu modellen die u tegen de UV-stralen van de zon kunnen beschermen.

Gratis verzenden
vanaf 50,- *
Veilig betalen met
Zorgvuldig
bezorgd door
Hulp nodig?
mail of bel