Duits

UV Werende Paraplu

UV paraplu - UV 50 (plus) paraplu tegen de zon

 

Een UV werende paraplu (UV 50 / UV 50+) is een paraplu die de schadelijk straling van de zon tegen houdt en daarnaast ook als normale paraplu tegen de regen gebruikt kan worden. Een UV paraplu is verkrijgbaar in een beperkte verscheidenheid aan modellen, dit komt omdat er nou eenmaal minder klanten naar dit soort parplu's vragen. De UV paraplu heeft aan de binnenzijde van het polyester doek een extra uv-werende laag zitten, hierdoor wordt een groot deel van de UV straling geweerd.
 

Helaas is een 100% UV werende paraplu niet mogelijk omdat er ook stralingen op andere manieren tot u komen, bijvoorbeeld via de grond of andere omgeving. De paraplu's die wij in ons assortiment hebben bieden tot ca. 50% bescherming tegen de zon die u van boven tegenmoet komt.

Een UV werende paraplu kopen

 

Een UV paraplu kopen kunt u natuurlijk bij Super-Paraplu.nl. Wij hebben in ons assortiment diverse modellen op voorraad dus u heeft uw UV werende paraplu snel in huis als u deze bij ons besteld. 

Kijkt u bijvoorbeeld bij de merken Fulton (de Aerolite en Parasoleil modellen) en Doppler (Fiber Magic modellen voor dames) voor UV 50 en UV50+ werende opvouwbare damesparaplu's die u tijdens een zonnige dag kunnen beschermen.

 

Bijvoorbeeld: 

https://www.super-paraplu.nl/uv-werende-paraplu-fulton-pastel-spot-.html 

https://www.super-paraplu.nl/aerolite-rood-uv-50-plus-werende-miniparaplu.html 

 

 

 

Copyright 2011-2020 | VOF Super Plu | Alle rechten voorbehouden 

Gratis verzenden
vanaf 50,- *
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
mail of bel