Duits
Super grote doorzichtige paraplu Fulton Clearview
SUPER grote doorzichtige paraplu Clearview
Fulton Clearview doorzichtige paraplu
Super grote doorzichtige paraplu Fulton Clearview zijaanzicht
Super grote transparante paraplu Fulton Clearview zijaanzicht

SUPER grote doorzichtige paraplu Clearview

Extra grote doorzichtige paraplu van het merk Fulton met een diameter van maar liefst 128 cm. Deze grote paraplu is een uitstekende keuze als u met z'n 2een onder 1 doorzichtige paraplu wilt wandelen.

Diameter 128 cm
Lengte 100 cm
Opening Handmatig
Baleinen 8
Gewicht 760 gr
29.95
€ 29,95
Beschikbaarheid: op voorraad (28)
Aantal:

Super Grote doorzichtige paraplu Fulton Clearview Ø128cm

Hier een chique doorzichtige paraplu van het Engelse merk Fulton. Het is een sterke paraplu door zijn frame van kunststof.

Deze paraplu is ideeal voor een bruiloft waar de 2 geliefden onder 1 paraplu kunnen schuilen. Wilt u er ook nog kleinere doorzichtige paraplu's bij voor de gasten bijvoorbeeld?

U kunt er makkelijk met z'n tweeën onder lopen door zijn groot diameter van maar liefst 128 cm. Deze doorzichtige paraplu kost wel wat: maar dan heeft u ook wel een knappe paraplu in uw handen:

Super grote doorzichtige paraplu voor twee personen Fulton Clearview

Waarom is deze paraplu duurder als menig andere doorzichtige of transparante paraplu op het internet: omdat deze een stukje groter is als de meeste 'standaard' paraplu's en omdat er voor deze paraplu gewoon zwaardere componenten gebuikt zijn. Vergelijk het gewicht van deze paraplu (760 gram) maar eens met de Goedkope doorzichtige paraplu die wij voor maar 8,95 aanbieden: die weegt maar 420 gram.....

Het rubberen handvat zorgt ervoor dat hij gemakkelijk vast te houden is.

Ook heeft deze paraplu kunststof baleinen (of stangen); deze buigen met de wind mee maar verbuigen of knappen niet zoals de goedkope paraplu's met Aluminium U-profiel baleinen. Klinkt logisch en zo is het ook!

Wilt u graag enkele andere grote paraplu's bekijken? Kijkt u dan even op deze pagina met Grote paraplu's. Ook hebben we natuurlijk nog andere modellen trouwparaplu voor u beschikbaar!

 

Gratis verzenden
vanaf 50,- *
Veilig betalen met
Zorgvuldig
bezorgd door
Hulp nodig?
mail of bel