*** In verband met de vakantieperiode worden de bestellingen vanaf 24 februari weer verstuurd ***
Duits
Stormparaplu Blunt XS Metro Charcoal
Super Paraplu heeft ook de beste opvouwbare Stormparaplu's van Blunt voor u
Sterkste opvouwbare stormparaplu Blunt XS Metro Charcoal
Sterke opvouwbare stormparaplu Blunt XS Metro Charcoal
Opening Blunt XS Metro Charcoal

Stormparaplu Blunt XS Metro Charcoal Ø95cm

Ondanks zijn kleinere formaat kan deze opvouwbare stormparaplu van Blunt in het donker grijs hoge windsnelheden aan. Deze paraplu is ideaal als gewicht en/of ruimte een probleem zijn.

Diameter 95 cm
Lengte 37 cm
Opening Automatisch
Baleinen 6
Gewicht 350 gr
57.99
€ 57,99
Beschikbaarheid: op voorraad (6)
Aantal:
Alternatieve kleuren
Stormparaplu Blunt XS Metro Roze Stormparaplu Blunt XS Metro Zwart Stormparaplu Blunt XS Metro Groen Stormparaplu Blunt XS Metro Blauw Stormparaplu Blunt XS Metro Grijs Stormparaplu Blunt XS Metro Groen Stormparaplu Blunt XS Metro Turquoise Stormparaplu Blunt XS Metro Navy Blauw Stormparaplu Blunt XS Metro Oranje Stormparaplu Blunt XS Metro Rood Stormparaplu Blunt XS Metro Charcoal Opvouwbare Stormparaplu Blunt XS Metro Camouflage Geel Stormparaplu Blunt XS Metro Camouflage Oranje

Wat is de mooiste opvouwbare Stormparaplu ter wereld: natuurlijk de Blunt XS Metro Charcoal!

 

Waarom voor deze superparaplu kiezen? 

 

Deze opvouwbare Stormparaplu (die werkelijk in iedere tas past) is ontworpen in Nieuw Zeeland (waar het vaak hard waaid) om bestand te zijn tegen extreme weersomstandigheden zoals deze in Nieuw Zeeland vaak voorkomen. Het ontwerp is in een windtunnel getest en kon windstoten tot 90 km/u weerstaan.

Dit zijn windsnelheden die andere opvouwbare paraplu's (zoals Senz) ook aankunnen, het grootste verschil is dat u bij de combinatie van regen met hoge windsnelheden bij de Blunt paraplu wel droog blijft (de korte voorkant van de Senz paraplu's maken deze zeer aerodynamisch, maar dit is niet erg handig bij een zware bui...)

 

 

Een inovatief systeem met de baleinen

 

Het frame bevat een innovatief gepatenteerd RTS-systeem (Radial Tension System): de uiteinden van de baleinen zijn rond wanneer deze geopend wordt en op spanning komt te staan. Dit ontwerp versterkt de structuur en zorgt ervoor dat de paraplu  in staat is harde windsnelheden te weerstaan. Ook kunnen de baleinen door dit systeem niet door het doek heenprikken - wat bij de goedkopere paraplu's vaak wel het geval is.

Deze paraplu heeft een aerodynamisch profiel en een doek wat perfect glad en strak is, waardoor de wind goed weggeleid wordt. Deze Blunt XS Metro heeft een goede balans tussen prestatie, gewicht en draagbaarheid.

Deze opvouwbare stormparaplu van Blunt is uitzonderlijk veilig en duurzaam. Geen kans meer dat de baleinen breken of door het schermdoek heenprikken. Ook zijn de baleinen gemaakt van dik kunststof en geen goedkoop Alu-U profiel.

 

Deze stormparaplu heeft nog veel meer kwaliteiten

 

Met z1 druk op de knop (automatische opening) opend de paraplu makkelijk en snel zijn schermdoek van maar liefst 95 cm diameter: super eenvoudig als u net de trein, tram of bus uitstapt.

 

De lengte van de paraplu opgevouwen is 37 cm, dus past deze gemakkelijk in iedere tas.

De handgreep van rubber zorgt voor een goede grip. Zelfs met sterke windvlagen zal de paraplu niet uit de handen worden geblazen. De paraplu is tevens voorzien van een riem om deze om uw pols te dragen.

 

Om het doek te beschermen wanneer je de paraplu niet gebruikt, is de hoes die bij deze stormparaplu hoort een groot pluspunt.

Deze superparaplu is verkrijgbaar in verschillende kleuren: vast één die bij u past? :)

 

 - Paraplu.nl Gratis verzenden
vanaf 30,- (NL) / 50,- (BE)*
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
mail of bel