Duits
Stormparaplu Blunt Classic Groen
Super Paraplu: ook voor de Blunt Classic Stormparaplu's
Sterkste Stormparaplu Blunt Classic Groen
Stormparaplu Blunt Classic Groen bovenaanzicht
Stormparaplu Blunt Classic Groen zijaanzicht
Opening Stormparaplu Blunt Classic groen

Stormparaplu Blunt Classic Groen Ø120cm

De Stormparaplu van Blunt hier in Groen; Mooi design, veilig en duurzaam! Deze kan windsnelheden tot wel 120 km/uur aan!

Diameter 120 cm
Lengte 84 cm
Opening Handmatig
Baleinen 6
Gewicht 640 gr
64.99
€ 64,99
Beschikbaarheid: op voorraad (15)
Aantal:

Grote stormparaplu Blunt classic Forrest Green

Deze super-paraplu is ontworpen om bestand te zijn tegen extreme weersomstandigheden.

De paraplu heeft een ronde vorm en niet de afgekorte voorkant van de populaire Senz en STORMaxi paraplu's. Bij deze paraplu's wordt u bij regenval aan de voorkant helaas wel nat (maar  als het hard waait doen ze het goed ja ... maar wat heb je daar dan eigenlijk aan?).

Blunt storm paraplu’s bevatten een innovatief gepatenteerd systeem: de uiteindes van de baleinen zijn rond. Het ontwerp van de paraplu versterkt zijn structuur en stelt hem in staat de harde windsnelheden te weerstaan. Verschillende testen hebben aangetoond dat deze paraplu windsnelheden tot wel 120 km/uur aankan!

Het aerodynamische profiel van de paraplu maakt dat het doek perfect glad en strak is, waardoor de wind goed geleid wordt.

Deze stormparaplu van BluntTM is uitzonderlijk veilig en duurzaam. Geen kans meer dat de baleinen breken of dat u deze in uw oog krijgt.

De paraplu heeft een lengte van 84 cm en een diameter van wel 120 cm. Hij is handmatig te openen en met zijn rubber gecoate handvat ligt hij fijn in de hand. U krijgt op alle Blunt paraplu's 2 jaar garantie: bij welke andere paraplu heeft u garantie?

De handigste accessoire is de draaghoes met schouderband. Bewaar je paraplu in de hoes wanneer je hem niet gebruikt: hij beschermt het doek en is handig om mee te nemen als het weer onzeker is!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Paraplu.nl 

Gratis verzenden
vanaf 30,- (NL) / 50,- (BE)*
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
mail of bel