Duits
Grote Stormparaplu Blunt Classic Forest Groen
Grote Stormparaplu Blunt Classic Forest Groen
Grote Stormparaplu Blunt Classic Forest Groen
Opening Stormparaplu Blunt Classic Forest Groen

Stormparaplu Blunt Classic Forest Groen

De Classic van Blunt: zoals een Stormparaplu zou moeten zijn! Een mooi klassiek design, zeer stevig en bovendien duurzaam.

Diameter 120 cm
Lengte 84 cm
Opening Handmatig
Baleinen 6
Gewicht 640 gr
58.99
€ 64,99 € 58,99
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Grote Stormparaplu Blunt Classic Forest Groen

Blunt uit Nieuw-Zeeland produceert hoofdzakelijk stormparaplu’s, dit omdat ze weten hoe frustrerend typische ‘standaard’ paraplu's kunnen zijn. Door het vaak slechte ontwerp en de vaak matige kwaliteit zijn de meeste paraplu's binnen enkele maanden defect. Met meer dan een miljard paraplu's die elk jaar op de vuilstort belanden, zijn de traditionele goedkope paraplu's een grote last voor onze planeet. Bij Blunt is men van mening dat u zich niet hoeft te beperken tot het kiezen van een wegwerpparaplu.

Stormparaplu Blunt Classic Forest Groen

Blunt heeft een zeer traditioneel product verder ontwikkeld door superieure technieken te combineren met een prachtig ontwerp waardoor we de BLUNT-stormparaplu krijgen.

Blunt: We nemen gewone producten en maken er bijzondere ervaringen van, te beginnen met de paraplu.

Met de unieke gepatenteerde en kenmerkende Blunt vorm is de BLUNT-paraplu de enige paraplu op de markt met een volledig gespannen schermdoek welke ongeëvenaarde prestaties geeft. Blunt heeft een alledaags object van frustratie aangepakt en er een object met onvergetelijke ervaringen van gemaakt. De Blunt producten doorstaan niet alleen de tand des tijds doordat ze van hoge kwaliteit zijn, maar die ook een unieke stijl en design hebben.

Stormparaplu Blunt Classic Forest Groen

Iconische stijl 

Een BLUNT-paraplu is net zo goed een modeaccessoire als een hoogwaardig product. Met de unieke gepatenteerde stijl, vorm en een vrolijk vleugje kleur zult u altijd opvallen, ongeacht het weer.

De Blunt Classic paraplu is een perfecte combinatie van vorm en functie. De belangrijkste functionele elementen die verbeterd moesten worden ten opzichte van de traditionele paraplu, werden opgelost door de ontwikkeling van de gepatenteerde uiteinden van de baleinen: de Blunt-tips. Deze uiteinden openen zich als miniatuurparaplu's in een speciaal ontworpen vak aan de rand van het doek.

Blunt Classic Balein uiteinden

De Blunt-tips vormen het radiale spansysteem door de unieke radiale kracht gelijkmatig over het schermdoek te verspreiden. Deze gelijkmatige spanning zorgt voor een veel betere structuur en samen met het aerodynamisch oppervlakte voor algehele superieure prestaties. Ze versterken de paraplu in een traditioneel zwak gebied door de puntbelasting aan het baleinuiteinde te elimineren waar ouderwetse paraplu's meestal falen (het bekende “door de rand heen prikken” van de balein bij de goedkopere paraplu’s). Het ontwerp zorgt ervoor dat Blunt Classic paraplu's onder alle weersomstandigheden presteren - inclusief windsnelheden tot wel 115 km/uur (kijkt u hier maar eens naar dit test filmpje).

Prestaties in kracht 

De kracht komt voort uit eenvoud in ontwerp. Blunt gebruikt materialen slimmer door het potentieel van hun mechanische eigenschappen te benutten, waardoor elk onderdeel ten minste twee taken uitvoert. Dit geeft niet alleen extra kracht aan de paraplu, maar zorgt er ook voor dat deze aansluit bij ons doel om het gewone buitengewoon te maken.

Het merk Blunt geeft wereldwijd 2 jaar garantie op haar paraplu's. U begrijpt dus dat de paraplu's goed zijn en jarenlang mee kunnen gaan (we raden u wel aan uw aankoopbewijs te bewaren…).

Stormparaplu Blunt Classic Forest Groen

Zoekt u een iets grotere Stormparaplu die gemakkelijk beschutting biedt voor 2 personen dan is de Blunt XL de perfecte keuze. Zoekt u een opvouwbare stormparaplu dan is wellicht een Blunt XS Metro iets voor in uw tas. Wanneer u het beste van het beste wilt hebben kijkt u dan even naar deze geweldige stormparaplu: de G2 Stormparaplu of Golfparaplu.

Een erg handige accessoire is de Sleeve (draaghoes met schouderband). U steekt uw Blunt Classic hierin en dan kunt u de paraplu eenvoudig meenemen op uw rug tijdens een bos of strandwandeling als het weer onzeker is! Ikzelf neem mijn paraplu altijd mee langs de lijn om zo nooit verrast te worden door een bui. 

 Blunt Classic Sleeve draagriem

Klantbeoordelingen:

* De Blunt Stormparaplu's zijn rond van vorm: zoals deze origineel ontworpen zijn. De modellen van Senz of STORMaxi hebben een korte voorkant. Dit ziet er zeer aerodynamish uit maar als het regen werd ik altijd nat: dat is met deze geweldige paraplu gelukkig verleden tijd!

* Wist u dat het dragen van een gele Blunt Classic uw geluksgevoel met meer als 20% verhoogt? Bij mij is dit zeker het geval met mijn Blunt paraplu.

* Ik ontdekte Blunt paraplu’s vorig jaar in New York en HOLY SH*T mensen: ik hoeft nooit meer een andere paraplu! Hij klapt niet om bij een matige windvlaag en is werkelijk in ieder weertype te gebruiken: sneeuw, hagel, harde regen, motregen, enz.Gratis verzenden
vanaf 50,- *
Veilig betalen met
Zorgvuldig
bezorgd door
Hulp nodig?
mail of bel