Duits
Stormparaplu Blunt Classic Charcoal
Super Paraplu verkoopt natuurlijk ook Blunt Sleeve's
Grootste Stormparaplu Blunt Classic Charcoal
Stormparaplu Blunt Classic Charcoal bovenaanzicht
Opening Stormparaplu Blunt Classic Charcoal

Stormparaplu Blunt Classic Charcoal Ø120cm

De Stormparaplu van Blunt hier in Charcoal. Mooi design, veilig en duurzaam! Deze kan windsnelheden tot wel 120 km/uur aan!

Diameter 120 cm
Lengte 84 cm
Opening Handmatig
Baleinen 6
Gewicht 640 gr
64.99
€ 64,99
Beschikbaarheid: op voorraad (4)
Aantal:

Stormparaplu Blunt Classic Charcoal

Deze super-paraplu is ontworpen om bestand te zijn tegen extreme weersomstandigheden. Blunt storm paraplu’s bevatten een innovatief gepatenteerd systeem: de uiteindes van de baleinen zijn rond. Het ontwerp van de paraplu versterkt zijn structuur en stelt hem in staat de harde windsnelheden te weerstaan. Verschillende testen hebben aangetoond dat deze paraplu windsnelheden tot wel 120 km/uur aankan!

Ziet u op internet ook steeds paraplu's met een afgekorte voorkant: deze zijn zeer stabiel bij hoge windsnelheden maar als het dan ook nog regent bent u helaas niet beschermt tegen de regen: waar een paraplu eigenlijk voor dient! Modellen als Senz of de STORMaxi zijn dus visueel erg mooi, maar praktisch niet zo (daarom ziet u ook zo vaak mensen deze paraplu andersom vasthouden...).

 

Het aerodynamische profiel van de paraplu maakt dat het doek perfect glad en strak is, waardoor de wind goed geleid wordt.

Deze stormparaplu van BluntTM is uitzonderlijk veilig en duurzaam. Geen kans meer dat de baleinen breken of dat u deze in uw oog krijgt.

De paraplu heeft een lengte van 84 cm en een diameter van wel 120 cm. Hij is handmatig te openen en met zijn rubber gecoate handvat ligt hij fijn in de hand.

De handigste accessoire is de draaghoes met schouderband. Bewaar je paraplu in de hoes wanneer je hem niet gebruikt: hij beschermt het doek en is handig om mee te nemen als het weer onzeker is!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Paraplu.nl 

Gratis verzenden
vanaf 30,- (NL) / 50,- (BE)*
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
mail of bel