SuperPlu wordt beoordeeld 9.0 van 10 gebaseerd op 100 onafhankelijke beoordelingen via Kiyoh
Positie
Set Descending Direction

Foto-tabel Lijst

60 per pagina

49 artikel(en)

Positie
Set Descending Direction

Foto-tabel Lijst

60 per pagina

49 artikel(en)

Stormparaplu

De stormparaplu, de meest gezochte en gevraagde paraplu!

Wat is nou een stormparaplu? Dat is een paraplu die windbesteding is, maar die hele harde winden aan kan, van maar liefst 100, 110 of zelfs 120 km/uur.

De stormparaplu heeft een handig trucje: als het stormt kan de paraplu omklappen, maar deze zal niet breken. U hoeft hem dan alleen nog dicht doen en u zult zien dat de baleinen en het doek weer op hun plek komen.

Er zijn diversen merken stormparaplu's.

Zo kunt u voor de Blunt Stormparaplu kiezen. Deze hebben een gepatenteerd systeem waar de uiteinedes van de baleinen rond zijn. Deze sterke paraplu's kunnen windsnelheden van 120 km/uur aan. Het is geen goedkopen paraplu maar een goede investering als u niet elke keer als het regent een nieuwe paraplu wilt kopen. Deze Blunt Stormparaplu's hebben standaard 2 jaar garantie.

Een ander merk die stormparaplu's maakt is Fulton. Dit Engels merk levert de paraplu's voor het Britse Koningshuis. Fulton heeft een paar stormparaplu's zoals bijvoorbeeld deze grote stormparaplu's in de kleur zwart en zwart-blauw. Een prima prijs-kwaliteit verhouding!

De topper van Fulton is de Tornado. De sterkste paraplu volgens een Engelse krant.

De stormparaplu is een goede investering als u niet elk jaar een nieuwe paraplu wilt kopen.