• Duits

Retourneren

Retourneren aan Super-Paraplu

 

Over het algemeen zijn klanten die via onze site producten bestellen zeer tevreden over de levering en kwaliteit van het product. Het kan echter altijd voorkomen dat u zich vergist heeft bij de aankoop van een product. Zoals in onze Algemene Voorwaarden vermeldt heeft u het recht het product binnen 14 dagen retour te sturen. De kosten en het risico van de retourzending zijn altijd voor rekening van de klant. Indien u een artikel wilt retourneren, neem dan alstublieft eerst even contact met ons op via: info@super-paraplu.nlHet product dient compleet, onbeschadigd en in originele en onbeschadigde verpakking te zitten. Producten of producktverpakkingen die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor deze retourregeling in aanmerking. 

  

Een defect product: Super-Paraplu gaat zorgvuldig met uw bestelling om, toch kan er wel eens iets mis gaan. Controleert u daarom altijd of de artikelen die u hebt ontvangen in goede staat zijn. Mocht u onverhoopt een product hebben ontvangen dat direct bij ontvangst defect is of u heeft het vermoeden dat het defect is, neem dan a.u.b. direct contact op met ons op (info@super-paraplu.nl). U dient dit binnen 7 dagen na ontvangs bij ons te melden. VOF Super Plu zelf en tevens geen enkele paraplu fabrikant vergoeden schade aan producten welke door externe omstandigheden (b.v. wind schade) of slijtage door gebruik veroorzaakt zijn, de enige uitzondering hierop is het merk Blunt: de Storm paraplu's van Blunt hebben wereldwijd altijd 2 jaar garantie.

 

Verkeerd product: Indien u onverhoopt een product ontvangt dat niet door u besteld is dan vragen wij u direct contact op met ons op te nemen via onderstaande contactgegevens.

 

Bedrijfs- en  contactgegevens:

Super-Paraplu
De Zeeridder 10
1606 DG Venhuizen
Nederland
 
Telefoon: (+31) 0228-543936
E-mail: info@super-paraplu.nl 
 
 
De doorzichtige paraplu heeft een steke plastic geur: er is een kleine kans dat het aan u geleverde product een sterke (plastic) geur afgeeft; dit komt met name wel eens voor bij paraplu's met PVC / POE-schermdoek (de doorzichtige paraplu's). Tijdens het productieproces kunnen er geuren aan het product blijven hangen. In de meeste gevallen zijn deze geueren vrij snel verdwenen; wij raden u aan om deze paraplu's dan enkele dagen in een goed geventileerde ruimte uit te klappen en/of meerdere keren in de regen 'gewoon' te gebruiken.
 
 
Copyright 2011-2021 | VOF Super Plu | Alle rechten voorbehouden 
Gratis verzenden
vanaf 50,- *
Veilig betalen met
Zorgvuldig
bezorgd door
Hulp nodig?
mail of bel