Duits
Susino paraplu paars met rushes
Susino paraplu paars met rushes zijaanzicht
Susino paraplu paars met rushes bovenaanzicht
Susino paraplu's met rushes

Paraplu lang paars met ruches

Trendy koepelparaplu voor dames in de kleur paars met stippen en een rand met ruches. Zeer praktisch met zijn automatische opening, heel stijlvol met zijn koepel-vorm.

Diameter 93 cm
Lengte 90 cm
Opening Automatisch
Baleinen 8
Gewicht 460 gr
15.95
€ 27,95 € 15,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Paraplu met ruches

Hier een paraplu die perfect zal zijn om aan een dame te geven, of voor u zelf uiteraard!

Stippen is nu helemaal de trend, maar deze paraplu combineert twee of eigenlijk drie trends: niet alleen heeft het stippen die dit doek heel erg schattig maakt, maar ook is er veel vraag naar de koepelvormige paraplu en zijn dus zeer gewild! Als laatste heeft de paraplu schattige ruches, wat de paraplu net even anders maakt!

De paarse koepelparaplu is stijlvol voorzien van een handvat in de kleur van het doek en een strikje van dezelfde kleur. Zelfs zonder regen zou u gezien willen worden met deze paraplu!.

Met zijn 8 baleinen, is deze paraplu ook nog redelijk solide. Inderdaad, dankzij zijn baleinen zal deze paarse koepelvormige paraplu met ruches en stippen goed bestand zijn tegen de wind.

Let wel op, door de koepelvorm van de paraplu is deze iets gevoeliger voor de wind dan een 'normale' vorm van paraplu. Mocht u de paraplu dus open hebben en er is een sterke wind, zorg er dan voor dat u de koepel zoveel mogelijk 'in de wind' houdt, om te voorkomen dat deze 'ondersteboven' waait. 

Echter zal de paraplu niet kromtrekken en zal het altijd zijn oorspronkelijke vorm terugnemen! U zult tegen de regen beschermt blijven door zijn brede doek. Deze paraplu is geschikt om als geliefden naast elkaar te lopen zonder nat te worden.

Of het nu voor u is of als u op zoek bent naar een leuk cadeau voor een vrouw, u zult heel gelukkig worden door het effect dat deze prachtige witte koepelvormige paraplu zal brengen!

Gratis verzenden
vanaf 30,-*
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel