Duits
Benetton paraplu Paars
Benetton paraplu Paars bovenaanzicht
Benetton paraplu Paars zijaanzicht

Paraplu Benetton Paars

Lange paarse paraplu van het merk Benetton, klassiek en handig met zijn automatische opening.Paraplu - Benetton. Als u op zoek bent naar een klassieke paraplu,met een automatisch opening en in de kleur grijs, dan is deze paraplu van Benetton diegene die u zoekt. Deze stevige paarse paraplu is een handige paraplu met zijn automatisch opening. Door een simpele druk op de knop wordt u beschermd tegen de regen! Handig om droog te blijven wanneer u bijvoorbeeld de auto verlaat en je verrast wordt door een regenbui. Deze paraplu van Benetton zal u volledig beschermen tegen de regen met zijn diameter van 102 cm. Elegant, praktisch en een merk, deze automatische paarse paraplu van Benetton is ideaal om dagelijks bij je te dragen.

Diameter 102 cm
Lengte 85 cm
Opening Automatisch
Baleinen 8
Gewicht 480 gr
16.95
€ 22,95 € 16,95
Beschikbaarheid: op voorraad (3)
Aantal:
Alternatieve kleuren
Benetton paraplu Geel Paraplu Benetton Oceaan Blauw Benetton paraplu Donkerblauw Benetton paraplu Groen Kiwi Benetton paraplu Lavendel Paraplu Benetton Blauw Benetton paraplu Oranje Benetton paraplu rood Benetton paraplu Roze Benetton paraplu Zalm Benetton paraplu Zwart

Paraplu - Benetton Paars

Als u op zoek bent naar een klassieke paraplu,met een automatisch opening en in de kleur grijs, dan is deze paraplu van Benetton diegene die u zoekt.

Deze stevige paarse paraplu is een handige paraplu met zijn automatisch opening. Door een simpele druk op de knop wordt u beschermd tegen de regen! Handig om droog te blijven wanneer u bijvoorbeeld de auto verlaat en je verrast wordt door een regenbui.

Deze paraplu van Benetton zal u volledig beschermen tegen de regen met zijn diameter van 102 cm.

Elegant, praktisch en een merk, deze automatische paarse paraplu van Benetton is ideaal om dagelijks bij je te dragen.

Gratis verzenden
vanaf 50,- *
Veilig betalen met
Zorgvuldig
bezorgd door
Hulp nodig?
mail of bel