Duits
Opvouwbare Stormparaplu Fulton Hurricane
Opvouwbare Stormparaplu Hurricane Fulton
Opvouwbare Stormparaplu Hurricane Fulton zijaanzicht
Hurricane Opvouwbare Stormparaplu van Fulton
Fulton Hurricane met gemakkelijke grip

Opvouwbare Stormparaplu Fulton Hurricane

De allernieuwste opvouwbare stormparaplu van het Koninklijk Engels merk Fulton met zijn ijzersterke baleinen van glasvezel, zijn diameter van 95 cm en compacte maat van maar 25 cm!

Diameter 95 cm
Lengte 25 cm
Opening Handmatig
Baleinen 8
Gewicht 315 gr
32.95
€ 32,95
Beschikbaarheid: op voorraad (21)
Aantal:

Opvouwbare Stormparaplu Fulton Hurricane

Zoekt u een erg compacte opvouwbare stormparaplu? Deze opvouwbare stormparaplu van het Koninklijke Engels merk Fulton is klein in formaat maar beresterk, past zeker in uw rugtas of actetas.

Deze Stormparaplu is met de nieuwste technische ontwikkeld, er is gebruik gemaakt van hoogwaardige componenten in combinatie met een verfijnde styling. Deze stormparaplu is niet alleen functiioneel maar dus ook zeer windbestendig.

We noemen even alle kwaliteiten op een rij:

- super sterke baleinen van kunststof met extra steunen die er voor zorgen de ze niet breken

- handmatige makkelijke opening en sluiting

- fijne handvat van rubber

- opberghoes meegeleverd

- lengte dicht: 25 cm

- diameter van het doek van 95 cm

Bij Fulton verleggen men voortdurend de grenzen van de ontwikkeling en de creativiteit, hierbij combineren ze technologie met alledaags gebruiksgemak. 

De passie voor innovatie heeft geresulteerd in een aantal revolutionaire ontwikkelingen in het ontwerp van paraplu's, waardoor zowel de prestaties als de veiligheid zijn verbeterd – zoals de Hurricane, Tornado en Cyclone modellen.

Fulton paraplu's uit het Verenigd Koninkrijk:

Tijdens de ontwerp- en ontwikkelingsfase van nieuwe paraplu’s wordt technisch onderzoek uitgevoerd door een team van mechanische ingenieurs die gespecialiseerde componenten en materialen ontwerpen om de algehele prestaties te maximaliseren.

Alle Fulton paraplu's ondergaan strenge tests in de fabriek op sterkte, veiligheid en duurzaamheid, en ook worden de paraplu’s tijdens extreme stresstests in de windtunnel aan het Imperial College in Londen getest. Bovendien heeft Fulton door hun jarenlange ervaring een uniek assortiment kwaliteitscontroleprocedures ontwikkeld om ervoor te zorgen dat al onze paraplu's voldoen aan onze prestatienormen.

U kunt iedere Stormparaplu die wij in onze webshop verkopen onder de link vinden, alle paraplu's van het merk Fulton kunt u hier tevens vinden.

Wanneer u een andere Opvouwbare paraplu zoekt dan kunt u op deze link klikken om doorgestuurd te worden.

 

Fulton bedrijfslogo

Gratis verzenden
vanaf 50,- *
Veilig betalen met
Zorgvuldig
bezorgd door
Hulp nodig?
mail of bel