Duits

Onze paraplu merken

Alle paraplu merken bij Super-paraplu

 

Door de jaren heen hebben wij van diverse merken paraplu's verkocht, door onze ervaring in al deze jaren zijn wij trots om u deze merken te kunnen aanbieden die u op deze pagina zult terugvinden. Dit zijn producenten en ontwerpers uit Engeland, Duitsland, Oostenrijk, Nieuw-Zeeland, Frankrijk enzovoort.

 

Vaak horen wij mensen zeggen: ik wist niet dat Bugatti ook paraplu's verkocht! Jazeker: Bugatti ontwerpt ook paraplu's. Maar welke merken paraplu's zijn er eigenlijk dan allemaal? Eigenlijk teveel om hier 'even' op te noemen. Maar we kunnen u hier wel een selectie van paraplu fabrikanten en ontwerpers voorstellen:

 

Fulton 

Het Britse paraplu merk Fulton is een van onze belangrijkste leveranciers. Waarom verkopen jullie dan zoveel paraplu's van Fulton? Omdat de kwaliteit van de paraplu's gewoon erg goed is! 

 

Arnold Fulton is in 1956 in de buurt van Londen begonnen met het ontwerpen en produceren van paraplu's. Arnold was een technische ingenieur, hield van betrouwbaarheid en effectiviteit en was gefascineerd door het ontwerp van het frame van de paraplu's van toen - met name om deze te verbeteren. Fulton is in de tijd uitgegroeid tot een merk wat wereldwijd bekend is en ieder jaar miljoenen mensen tegen de regen beschermt  in Europa, De Verenigde Staten, Canada, Rusland, Azie, het Midden Oosten en Australie.

 

Een van de meest bekende ontwerpen van Fulton zijn de Birdcage paraplu modellen: doorzichtige of transparante paraplu's met een mooie gekleurde rand. Deze zijn op onze website in verschillende kleuren te verkrijgen, zien er zo stijlvol uit dat zelfs Prins William en zijn vrouw Kate deze paraplu altijd gebruiken.

 

De paraplu's van Fulton zijn kenmerkend door het gebruik van goede materialen; deze paraplu's hebben altijd een hoger gewicht in vergelijking met de goedkopere paraplu's van andere fabrikanten. Vergelijkt u dit maar eens, en overtuigd u zichzelf er dan van dat deze paraplu's niet voor niets op 25 Maart 2009 het Koninklijke "Royal Warrant" kregen:

 

Royal Warrant Fulton             Fulton paraplu logo

 

Hier kunt u de website van Fulton vinden: https://www.fultonumbrellas.com/about-us/  

 

 

Blunt

Het Nieuw-Zeelandse merk Blunt is ook een van onze belangrijkste leveranciers. Waarom verkopen wij dan zoveel paraplu's van Blunt? Ook omdat de kwaliteit van deze paraplu's gewoon heel erg goed is!

 

Eigenlijk heeft Blunt bijna hetzelfde verhaal als Fulton; Greig Brebner was gefrustreerd met de kwaliteit van de paraplu's die hij om zich heen zag: in de 150 jaar dat de paraplu bestond had er bijna geen fundamentele ontwikkeling plaatsgevonden aan het design van het frame. De paraplu's van toen gaven Greig niet de voldoening die hij voor ogen had, hij is daarom vanaf het begin opnieuw begonnen met het ontwerpen van zijn verbeterde versie van de paraplu.

 

Natuurlijk kwam Greig tijdens het ontwerpen en ontwikkelen van zijn ideale paraplu veel problemen tegen: maar hij stopte niet todat al deze problemen opgelost waren en hij tevreden was met zijn ideale paraplu: de Blunt Classic.

 

Blunt is de laatste jaren uitgegroeid tot een merk wat ook wereldwijd bekend is en ieder jaar miljoenen mensen tegen de regen beschermt  in Europa, Verenigde Staten, Canada, Rusland, Australie en natuurlijk Nieuw-Zeeland.

 

De paraplu's van Blunt kenmerken zich door het gebruik van zeer goede materialen; de baleinen van de storm paraplu's zijn b.v. 5 mm dik: iets wat u bij geen enkele andere storm paraplu zult terugvinden. Ook is de RTS technologie iets wat door Greig is ontworpen: de uiteinden van de baleinen vormen een V die tijdens het uitklappen van het schermdoek ook uitvouwen. Hierdoor komt het hele doek onder spanning te staan wat extra stevigheid geeft aan de gehele paraplu en er tevens voor zorgt dat de baleinen niet door het schermdoek kunnen 'prikken' zoals u vaak bij andere paraplu's ziet.

  

Blunt paraplu's logo

 

Hier kunt u de website van Blunt vinden: https://bluntumbrellas.co.nz/pages/about-blunt-1 

 

 

Doppler

 

Het Oostenrijkse paraplu merk Doppler is een van onze nieuwe leveranciers. Waarom verkopen jullie dan ook paraplu's van Doppler? Omdat de kwaliteit van deze paraplu's ook uitstekend is en wij u als klant graag meer keuze willen aanbieden.

 

Ernst Doppler is in 1946 in Braunau/Inn in Oostenrijk begonnen met het ontwerpen en produceren van paraplu's. Destijds was Ernst alleen in zijn werkplaats bezig om paraplu's te ontwikkelen en verkopen; op dit moment werken er ca. 170 medewerkers bij Doppler om u ieder jaar weer goede paraplu's met de leukste designs aan te kunnen bieden.

 

In de 70 jaar dat het merk Doppler nu bestaat is het uitgegroeid tot een van de belangrijkste Europese paraplu merken met dochterondernemingen in Duitsland, Tjechie, Slowakije en Hong Kong.

 

De producten van Doppler beschermen de mensen tegen de elementen van de natuur: zonneschijn, regen, sneeuw en wind. De kwaliteit en innovatie zijn de sterke punten van Doppler. Verbonden blijven met de traditie en tegelijkertijd de economische behoeften van de tijd erkennen en hier op willen reageren: dit is het recept van het succes van het merk Doppler. De steeds toenemende groei van dit familiebedrijf wordt nu in de derde generatie met veel succes voortgezet.  

 

Doppler heeft eigenlijk niet een paraplu die als belangrijkste model gezien kan worden; Doppler heeft een grote diversiteit aan opvouwbare paraplu's in haar assortiment maar ook diverse lange paraplu's waarvan ook diverse modellen nog steeds met de hand in de fabriek in Oostenrijk gemaakt worden. 

 

Doppler paraplu logo

 

Hier kunt u de website van Doppler vinden: https://doppler-regenschirme.com/unternehmen 

 

 

 

Knirps

 

Het Duitse paraplu merk Knirps is ook een van onze nieuwe leveranciers. Waarom verkopen jullie dan ook paraplu's van Knirps? Ook omdat de kwaliteit van deze paraplu's uitstekend is en wij u als klant echt graag meer keuze opties willen aanbieden.

 

Hans Haupt is in 1928 begonnen met het ontwerpen van een opvouwbare paraplu; dit deed hij omdat hij door een verwonding in de oorlog moeilijk een wandelstok en tevens paraplu kon dragen als hij naar buiten ging. Het resultaat van zijn inzet en ontwerp was 's werelds eerste telescopische paraplu: de opvouwbare paraplu. Deze paraplu kon hij gemakkelijk in zijn zak overal mee naartoe meenemen; omdat deze zo klein was noemde men naar deze paraplu "tot" - een jong kind. Hier kwam de merknaam Knirps vandaan, omdat Knirps in het Duits "tot" betekend. 

 

In 1928 zag het bedrijf Bremshey & Co de mogelijke potentie in van deze opvouwbare telescopische paraplu en hielpen zij Hans met de productie van de eerste productie modellen van deze paraplu: de paraplu werd eigenlijk opnieuw uitgevonden.

 

Er zijn nu wereldwijd geen stippen die niet zo bekend zijn als de Knirps stippen. Merknaam, logo en toewijding aan kwaliteit. Al bijna 90 jaar is het de wereldwijde herkenningsteken van het Duitse merk en zijn unieke ontwerpkenmerken en hoogontwikkelde technische functies.  

 

 

Knirps paraplu logo

 

Hier kunt u de website van Knirps vinden: https://knirps.com 

 

 

Andere paraplu merken die wij u aanbieden in onze webshop zijn de paraplu's van merken als Bugatti, Lulu Guinness, Esprit, Vogue, Smati, Susino, s Oliver,..... eigenlijk teveel merken om overal een complete historie voor op te schrijven op onze website - ik wilde het graag bij onze belangrijkste paraplu merken houden.

 

Wilt u echter meer informatie over een van onze andere merken ontvangen dan hoor ik dit graag! 

 

Copyright 2011-2021 | VOF Super Plu | Alle rechten voorbehouden 

Gratis verzenden
vanaf 50,- *
Veilig betalen met
Zorgvuldig
bezorgd door
Hulp nodig?
mail of bel