Duits

Onze garanties

Veilig Online betalen bij Super-Paraplu

 

Super-Paraplu maakt voor de website gebruik van een ssl-certificaat, welke ervoor zorgt dat al uw gegevens maximaal beschermt zijn. Dit is het hoogste beveiligingsniveau wat een website kan hebben.  

 

Betalingsmogelijkheden 

iDEAL(alleen voor Nederland): de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 

Bancontact/MisterCash: (alleen voor Belgie): de meest gebruikte betaalmethode voor Belgie. Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

 

Paypal (alleen voor de Belgische klanten): dit is een internetrekening die u koppelt aan uw Credit Card of bankrekening, waarmee u al uw online aankopen kunt betalen. PayPal is een veilige manier om online te betalen. Gerenommeerde tools voor fraudebescherming en de mogelijkheid te betalen zonder uw financiële informatie door te geven, verlagen de risico's. Voor informatie over PayPal zie www.paypal.com

 

Overschrijving (voor Nederland en Belgie): een overschrijving vooraf. U dient het totale bedrag van u bestelling, met vermelding van uw ordernummer, over te maken op de rekening van SuperPlu. De bestelling wordt verzonden wanneer de betaling binnen is. Dit kan afhankelijk van uw bank 1 a 2 werkdagen duren. U ontvangt altijd bericht wanneer uw bestelling wordt samengesteld. Bestellingen worden automatisch geannuleerd als uw betaling niet is ontvangen binnen dertig kalenderdagen nadat de bestelling is geplaatst.

Dit zijn onze bankgegevens:

IBAN = NL61 RABO 0159 9376 98

BIC  = RABONL2U

 

Verzendkosten

Voor Nederland

Verzendkosten zijn €4,95 per bestelling. Voor bestellingen met een totaal aankoopbedrag boven €30,- zijn de verzendkosten GRATIS.

Dit zijn vaste bedragen ongeacht het aantal artikelen per bestelling.

 

Voor Belgie 

Verzendkosten zijn €5,95 per bestelling. Voor bestellingen met een totaal aankoopbedrag boven €50,- zijn de verzendkosten GRATIS. 

Dit zijn vaste bedragen ongeacht het aantal artikelen per bestelling.

 

Verzenden

Vandaag bestellen is vandaag verzonden*  Wij versturen uw bestelling met PostNL. Indien uw bestelling voor 16.00 uur bij ons binnen is (bestellingen en betaling) proberen wij deze nog dezelfde dag af te leveren bij een PostNL punt. PostNL heeft ons belooft dat bestellingen de dag na verzending zullen worden afgeleverd (m.u.v. zondag en maandag), het kan echter in bepaalde gevallen voorkomen dat de zending later wordt (aan)geleverd door Super-Paraplu aan PostNL of dat PostNL een (of twee) dagen later de bestelling pas bij u aflevert. 

 

Voor Nederland:

Uw bestelling wordt bezorgd door Post.NL. U ontvangt van ons een track and trace nummer zodat u op de site van PostNL het verzendtraject van uw pakket kan volgen.

Is er niemand thuis? Geen probleem, dan wordt uw bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden (niet op zon- en feestdagen). Mocht  er dan nog niemand aanwezig zijn, dan vindt u een briefje in uw brievenbus. Hiermee kunt u op het aangegeven Post-kantoor uw pakketje ophalen. PostNL behoudt zich het recht van burenlevering voor. Mocht dit niet gewenst zijn, geeft u dit dan aan bij het opmerkingen veld bij uw naam- en adresgegevens!

 

Voor België:

De bestellingen worden bezorgd door PostNL pakketservice Buitenland. U krijgt van ons een track and trace nummer zodat u op de site van PostNL  het verzendtraject van uw pakket kan volgen.

 

Retourneren

Over het algemeen zijn klanten die via onze site producten bestellen zeer tevreden over de levering en kwaliteit van het product. Het kan echter altijd voorkomen dat u zich vergist heeft bij de aankoop van een product of dat u niet tevreden bent over het verloop van de bestelling. Zoals in onze Algemene Voorwaarden vermeldt heeft u het recht het product of de bestelling binnen 14 dagen retour te sturen. Het product dient compleet, onbeschadigd en in originele en onbeschadigde verpakking te zitten. Producten of producktverpakkingen die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor deze retourregeling in aanmerking.

 

De kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de klant. 

Indien u een artikel wilt retourneren, neem altijd eerst even contact met ons op.

 

Een defect product: Super-Paraplu gaat zorgvuldig met uw bestelling om. Toch kan er wel eens iets mis gaan. Controleer daarom altijd of de artikelen die u hebt ontvangen in goede staat zijn. Mocht u onverhoopt een product hebben ontvangen dat direct bij ontvangst defect is of u heeft het vermoeden dat het defect is, neem dan direct contact op met onze klantenservice. U dient dit binnen 7 dagen bij ons te melden. Wij en geen enkele paraplu fabrikant vergoeden schade aan producten welke door externe omstandigheden (b.v. wind schade) of slijtage door gebruik veroorzaakt zijn.

 

Verkeerd product: Indien u onverhoopt een product ontvangt dat niet door u besteld is, gelden dezelfde zaken als beschreven bij een defect product. Neem direct bij constatering contact op met ons.

 

Contactgegevens

Uw mening en ideeën zijn belangrijk voor ons. Deze kunnen ons helpen om het onlinewinkelen bij www.Super-Paraplu.nl nog prettiger te maken. Daarom stellen wij het op prijs wanneer u contact met ons opneemt voor opmerkingen of vragen over bestellingen of leveringen. Maar natuurlijk ook als u tegen problemen aanloopt. We horen graag van u!

 

Bedrijfs- en  contactgegevens:

Super-Paraplu

De Zeeridder 10

1606 DG Venhuizen

 

Telefoon: (+31) 0228-543936

 E-mail: info@super-paraplu.nl 

 

Kvk Nr: 51711214

BTW Nr: NL850137998B01

 

Copyright 2011-2019 | VOF Super Plu | Alle rechten voorbehouden

Gratis verzenden
vanaf 30,- (NL) / 50,- (BE)*
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
mail of bel