SuperPlu wordt beoordeeld 9.0 van 10 gebaseerd op 100 onafhankelijke beoordelingen via Kiyoh
Aangemaakt op
Set Descending Direction
per pagina

4 artikel(en)

Droog op je trouwerij

dinsdag 7 april 2015 16:11:31 Europe/Berlin

Het zal je maar gebeuren, op de mooiste dag van je leven komen de spetters met bakken uit de hemel!

Mocht je voor een all-weather locatie hebben geregeld, petje af! Maar er komt een moment dat je naar buiten moet, al is het vanuit het gemeente huis naar de auto.

Net zoals je denkt aan de trouwauto, trouwschoenen, getuigen e.d. is het wellicht een idee om te denken aan een trouwparaplu. Eentje die goed bij de dag past en uiteraard bij je jurk.

We hebben hier een aantal paraplu's uit ons assortiment voor u op een rij gezet. Voor alle trouw-paraplu's verwijs ik u naar onze site. www.super-paraplu.nl

Laten wij in ieder geval uw mooiste dag niet in het water vallen!

Geplaatst in Het laatste nieuws over Superplu door Frederik Clausen

Buitenleven

vrijdag 3 april 2015 15:33:44 Europe/Berlin

Buitenleven

Tja, en dan sta je in ene in een best wel goed gelezen tijdschrift!!

Begin februari werden wij gevraagd of we mee wilde werken aan een aanbieding voor het blad Buitenleven.

Het thema vlinder past goed bij onze vlinderparaplu welke wij met een korting kunnen aanbieden aan de lezers van Buitenleven.

Dat leek ons een leuk idee. Maar wij, als halfgebakken hollanders, komen vervolgens in een nieuwe wereld terecht, waar het gaat om Hi-resolution stuff. Dus keurig aan de slag gegaan met nieuwe foto's en getracht deze Hi-resolution uit te snijden en te versturen.

En hop, nadat de redactie netjes geknipt en gestreken en geplakt heeft, staat ie daar dan echt! Keurig werden we aan het einde van de maand nog even door een lid van de redactie geinformeerd over het feit dat onze paraplu erin stond.

Nou, we zijn best een beetje trots, ziet er toch professioneel uit!?!? :-)

Geplaatst in Het laatste nieuws over Superplu door Frederik Clausen

Nieuwe paraplu dozen binnen!

donderdag 29 januari 2015 13:59:51 Europe/Berlin

Om goed voorbereid te zijn voor het voorjaar (want wij verwachten natuurlijk weer een paar regenachtige dagen...) hebben we zojuist 1200 paraplu dozen binnen gekregen om de bestellingen de komende weken mee te versturen.

Dankzij onze leverancier hebben we ze snel binnen gekregen.

Geplaatst in Het laatste nieuws over Superplu door Nico Laan

Om de kracht van de paraplu te eren, zowel als nieuw revolutionair symbool en als de constante beschermer tegen de regen in de herfst maanden heeft 'The Telegraph' vijf van de stevigste paraplu's voor ons samengesteld:

Op nummer 1 kwam de Birdcage paraplu naar voren. De Britse koningin Elisabeth II en diverse andere leden van het Britse koningshuis gebruiken de Birdcage paraplu's reeds vele jaren. Deze transparante paraplu's zijn met verschillende kleuren rand verkrijgbaar die met iedere outfit zijn te combineren. De koepelvorm geeft maximale bescherming voor het hoofd en schouders en is dankzij de kunststof baleinen een verrassend stevige paraplu.

 

Wilt u ook een birdcage, klik dan hier.

 

 

Op nummer 2 kwomt de Fulton Cyclone. Fulton opgericht in 1956 door de ingeneur Arnod Fulton is het beste paraplu merk van het Verenigd Koningrijk en houder van de Britse Koninklijke keurmerk. De Cyclone stormparaplu is zoals de naam suggereerd een zeer stevige paraplu (getest in een wind-tunnel tot 125 kph), is technologisch hoogstaand met fiberglass baleinen voor extra stevigheid, is duurzaam door de polycabonate verbindingen en ergonomisch handvat van siliconen voor een 'comfort greep'. De paraplu wordt geleverd in een bijpassende sleeve met draagriem zodat de paraplu over de schouder gedragen kan worden tijdens een wandeling in het bos of langs de kust.

 

 

Wilt u deze ook kopen, klik dan hier.

Geplaatst in Nieuwe paraplu's door Nico Laan
Aangemaakt op
Set Descending Direction
per pagina

4 artikel(en)