Duits

Meest Stevige Paraplu

Om de kracht van de paraplu te eren, zowel als nieuw revolutionair symbool en als de constante beschermer tegen de regen in de herfst maanden heeft 'The Telegraph' vijf van de stevigste paraplu's voor ons samengesteld:

Op nummer 1 kwam de Birdcage paraplu naar voren. De Britse koningin Elisabeth II en diverse andere leden van het Britse koningshuis gebruiken de Birdcage paraplu's reeds vele jaren. Deze transparante paraplu's zijn met verschillende kleuren rand verkrijgbaar die met iedere outfit zijn te combineren. De koepelvorm geeft maximale bescherming voor het hoofd en schouders en is dankzij de kunststof baleinen een verrassend stevige paraplu.

 

Wilt u ook een birdcage, klik dan hier.

 

 

Op nummer 2 kwomt de Fulton Cyclone. Fulton opgericht in 1956 door de ingeneur Arnod Fulton is het beste paraplu merk van het Verenigd Koningrijk en houder van de Britse Koninklijke keurmerk. De Cyclone stormparaplu is zoals de naam suggereerd een zeer stevige paraplu (getest in een wind-tunnel tot 125 kph), is technologisch hoogstaand met fiberglass baleinen voor extra stevigheid, is duurzaam door de polycabonate verbindingen en ergonomisch handvat van siliconen voor een 'comfort greep'. De paraplu wordt geleverd in een bijpassende sleeve met draagriem zodat de paraplu over de schouder gedragen kan worden tijdens een wandeling in het bos of langs de kust.

 

 

Wilt u deze ook kopen, klik dan hier.

Gratis verzenden
vanaf 30,-*
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel