• Duits
Luxe Paraplu Fulton G851 The Radiant Herringbone
Luxe Paraplu Fulton G851 The Radiant Herringbone
Luxe Paraplu Fulton G851 The Radiant Herringbone
Luxe Paraplu Fulton G851 The Radiant Herringbone
Luxe Paraplu Fulton G851 The Radiant Herringbone
Luxe Paraplu Fulton G851 The Radiant Herringbone
Luxe Paraplu Fulton G851 The Radiant Herringbone

Luxe Paraplu The Radiant Herringbone

Dit is absoluut de mooiste herenparaplu in onze collectie. The Radiant met Herringbone stof patroon: exclusiviteit ten top.

Diameter 107 cm
Lengte 95 cm
Opening Handmatig
Baleinen 8
Gewicht 612 gr
149.95
€ 149,95
Beschikbaarheid: op voorraad (1)
Aantal:
Alternatieve kleuren
Luxe Paraplu Fulton L850 The Princess Pink Foulard

Fulton Diamond Luxe Paraplu collectie: The Radiant Herringbone patroon

Zoekt u een luxe opvouwbare paraplu om als relatiegeschenk weg te geven en wilt u absoluut het beste van het beste weggeven? Investeer dan in de vakmanschap en elegantie van "The Radiant Herringbone" van het Britse paraplu merk Fulton.

De Diamond Collectie is een combinatie van de meest elegant geweven stoffen, prachtige houtsoorten, exclusieve leersoorten, moderne technologie en het vakmanschap van Fulton.

Deze paraplu leverancier uit het Verenigd Koninkrijk bestaat al meer als 60 jaar (sinds 1956) en zei zijn sinds 1993 de Hofleveranciers van het Britse Koningshuis. Bij Fulton ontwerpt en produceert men diverse collecties waarvan de Diamond collectie de meest exclusieve is.

Al deze componenten komen samen in "The Radiant" (herenparaplu) en "Pink Foulard" (damesparaplu) van de Diamond collectie van Fulton.

"The Radiant" heeft een slank elegant design en is de ulitieme accessoire voor iedere gelegenheid. Het schermdoek met Herringbone patroon biedt natuurlijk bescherming tegen de regen maar geeft ook UV-bescherming tegen de zon tot UPF50+.

De paraplu heeft een klassiek houten handvat, de schacht en de metalen ring zorgen voor een perfecte overgang van dag naar nacht. Het design is compleet met bijpassende stoffen opberghoes.

Jacquard geweven luxe stof, houten handvat, geëmailleerde logo, Fiberglass baleinen en bijpassende stoffen opberghoes met lederen details: perfectie.

 Klant reviews uit het Verenigd Koninkrijk:

* Dit is de eerste keer dat ik een artikel van Fulton Umbrellas heb gekocht. De paraplu kwam zeer snel aan en was mooi verpakt. De paraplu zelf is top. Het beste dat ik heb gezien. Een geweldig kerstcadeau. Sterk aanbevolen 

* De paraplu is erg elegant. Het voelt goed om te gebruiken. Zowel de stof als de hanc Dale zijn van topkwaliteit.

* Een prachtig object, zeer elegant en van hoge kwaliteit.

 

Wanneer u een andere Lange paraplu zoekt dan kunt u op deze link klikken om doorgestuurd te worden. U kunt ook op de pagina met Luxe exclusieve paraplu voor dames of heren bekijken, er zit vast iets voor u bij.

 

Fulton paraplu's 

 

Gratis verzenden
vanaf 50,- *
Veilig betalen met
Zorgvuldig
bezorgd door
Hulp nodig?
mail of bel