Duits
Luxe Paraplu Fulton L850 The Princess Pink Foulard
Luxe Paraplu Fulton L850 The Princess Pink Foulard
Luxe Paraplu Fulton L850 The Princess Pink Foulard
Luxe Paraplu Fulton L850 The Princess Pink Foulard
Luxe Paraplu Fulton L850 The Princess Pink Foulard
Luxe Paraplu Fulton L850 The Princess Pink Foulard

Luxe Paraplu The Princess Pink Foulard

Dit is absoluut de mooiste damesparaplu in onze collectie. The Princes met Pink Foulard stof patroon: exclusiviteit ten top.

Diameter 107 cm
Lengte 92 cm
Opening Handmatig
Baleinen 8
Gewicht 612 gr
149.95
€ 149,95
Beschikbaarheid: op voorraad (3)
Aantal:
Alternatieve kleuren
Luxe Paraplu Fulton G851 The Radiant Herringbone

Fulton Diamond Luxe Paraplu collectie: The Princess Pink Foulard patroon

Zoekt u een paraplu om als relatiegeschenk weg te geven (of voor uzelf!) en wilt u absoluut het beste van het beste weggeven? Investeer in vakmanschap en elegantie met deze paraplu van Fulton.

Het bedrijf Fulton uit het Verenigd Koninkrijk bestaat al meer als 60 jaar (sinds 1956). Zei ontwerpen en produceren diverse collecties waarvan de Diamond collectie de meest exclusive is.

Deze collectie is een combinatie van de meest elegant geweven stoffen, exclusive leersoorten, moderne technologie met de vakmanschap van de werkenemers van het bedrijf.

Al deze componenten komen samen in "The Radiant" (herenparaplu) en "The Princess" (damesparaplu) van de Diamond collectie van Fulton.

Weinig mensen buiten het Verenigd Koninkrijk weten dat Fulton sinds 1993 "Hofleverancier" van paraplu's is aan het Koningshuis aldaar; zeer bekend zijn de Birdcage doorzichtige paraplu's die het Koningshuis bij officiele gelegenheden gebruikt. 

"The Princess" heeft een slank elegant design en is de ulitieme accessoire voor iedere gelegenheid.

Het strakke schermdoek met Pink Foulard motief geeft UV bescherming tegen de zon tot UPF50+, daarnaast biedt het schermdoek natuurlijk ook bescherming tegen de regen.

De paraplu heeft een klassiek handvat geheel in leer uitgevoerd, de schacht en de metalen ring zorgen voor een perfecte overgang van dag naar nacht. Het design is compleet met bijpassende stoffen opberghoes.

Jacquard geweven luxe stof, houten handvat, geëmailleerde logo, Fiberglass baleinen en bijpassende stoffen opberghoes met lederen details: perfectie.

 Klant reviews uit het Verenigd Koninkrijk:

* Het is een stevig handvat en mechanisme dat niet voelt dat het zal breken bij de eerste harde wind. 

* De damesparaplu heeft de mooiste stof - echt slim - de hoes is erg slim en het openingsmechanisme is perfect. Ik vind het geweldig en kijk nu echt uit naar wat regen!

Fulton luxe dames paraplu

 

Gratis verzenden
vanaf 50,- *
Veilig betalen met
Zorgvuldig
bezorgd door
Hulp nodig?
mail of bel