• Duits
Luxe Paraplu Fulton L850 The Princess Pink Foulard
Luxe Paraplu Fulton L850 The Princess Pink Foulard
Luxe Paraplu Fulton L850 The Princess Pink Foulard
Luxe Paraplu Fulton L850 The Princess Pink Foulard
Luxe Paraplu Fulton L850 The Princess Pink Foulard
Luxe Paraplu Fulton L850 The Princess Pink Foulard

Luxe Paraplu The Princess Pink Foulard

Dit is absoluut de mooiste damesparaplu in onze collectie. The Princes met Pink Foulard stof patroon: exclusiviteit ten top.

Diameter 107 cm
Lengte 92 cm
Opening Handmatig
Baleinen 8
Gewicht 612 gr
149.95
€ 149,95
Beschikbaarheid: op voorraad (3)
Aantal:
Alternatieve kleuren
Luxe Paraplu Fulton G851 The Radiant Herringbone

Fulton Diamond Luxe Paraplu collectie: The Princess Pink Foulard 

Zoekt u een luxe opvouwbare paraplu om als relatiegeschenk weg te geven en wilt u absoluut het beste van het beste weggeven? Investeer dan in de vakmanschap en elegantie van ”The Princess” met zijn Foulard schermpatroon uit The Diamond Collection van het Britse paraplu merk Fulton.

De Diamond Collectie is een combinatie van de meest elegant geweven stoffen, prachtige houtsoorten, exclusieve leersoorten, moderne technologie en het vakmanschap van Fulton.

Deze paraplu leverancier uit het Verenigd Koninkrijk bestaat al meer als 60 jaar (sinds 1956) en zei zijn sinds 1993 de Hofleveranciers van het Britse Koningshuis. Bij Fulton ontwerpt en produceert men diverse collecties waarvan de Diamond collectie de meest exclusieve is.

Al deze componenten komen samen in "The Princess" (damesparaplu) en "The Radiant" (herenparaplu) van de Diamond collectie van Fulton.

"The Princess" heeft een slank elegant design en is de ulitieme accessoire voor iedere gelegenheid. Het strakke schermdoek met Pink Foulard motief biedt natuurlijk bescherming tegen de regen maar geeft ook UV-bescherming tegen de zon tot UPF50+.

De paraplu heeft een klassiek handvat geheel in leer uitgevoerd, de schacht en de metalen ring zorgen voor een perfecte overgang van dag naar nacht. Het design is compleet met bijpassende stoffen opberghoes.

Jacquard geweven luxe stof, houten handvat, geëmailleerde logo, Fiberglass baleinen en bijpassende stoffen opberghoes met lederen details: perfectie.

 Klant reviews uit het Verenigd Koninkrijk:

* Het is een stevig handvat en mechanisme dat niet voelt dat het zal breken bij de eerste harde wind. 

* De damesparaplu heeft de mooiste stof - echt slim - de hoes is erg slim en het openingsmechanisme is perfect. Ik vind het geweldig en kijk nu echt uit naar wat regen!

 

Wanneer u een andere Lange paraplu zoekt dan kunt u op deze link klikken om doorgestuurd te worden. U kunt ook op de pagina met Luxe exclusieve paraplu voor dames of heren bekijken, er zit vast iets voor u bij.

 

Fulton paraplu's

 

Gratis verzenden
vanaf 50,- *
Veilig betalen met
Zorgvuldig
bezorgd door
Hulp nodig?
mail of bel