• Duits

Kopen bij Super-paraplu

Waarom een paraplu kopen bij super-paraplu.nl

 

Waarom kunt u het beste een paraplu bij Super-paraplu kopen? Nou omdat u dan een paraplu van zeer goede kwaliteit krijgt, we hebben een zeer ruime keuze en hebben diverse designs van de beste paraplu producenten in Europa zoals Fulton, Blunt, Doppler en Knirps.

 

Natuurlijk kunt u op andere webshops vaak goedkopere paraplu's vinden; bedenk dan wel altijd dat goedkoop ook vaak duurkoop is: voor Euro 9,95 kun je geen paraplu van goede kwaliteit produceren, importeren en nog met winst verkopen aan consumenten. Moet ik dan altijd een hele dure paraplu kopen? Nee dat hoeft echt niet; wij hebben al paraplu's van goede kwaliteit in ons assortiment die rond de dertig euro kosten. Kijkt u bijvoorbeeld naar dit doorzichtige model van Fulton; met kunststof baleien die niet breken of verbuigen zoals de goedkope Alu-U profielen altijd doen (die u dan in de afvalbak ziet staan....).

 

Op deze website van Super-paraplu.nl vindt u het breedste assortiment paraplu's van Nederland. U kunt kiezen uit meer dan 200 verschillende paraplu's. Zo is er wel voor iedereen en elke gelegenheid een paraplu te vinden. Als u bij ons een paraplu koopt wordt uw bestelling binnen 24 uur behandelt en verzonden. Verzendkosten in Nederland en Belgie zijn gratis wanneer u een bestelling plaatst die boven de €50,- is. 

 

 

Paraplu kopen? Wat is de leukste paraplu's?

 

Super-Paraplu.nl heeft diverse leuke paraplu's en een breed assortiment. Zo kunt leuke paraplu's kopen met Hippie Bloemen van het merk Fulton, maar hebben wij ook bekende merken paraplu's zoals van Blunt, Doppler, Knirps en Lulu Guinness. U kunt er dan zeker van zijn de de kwaliteit hoog en het leuke en trendy paraplu's zijn. Hier vind u een overzicht van al onze merken paraplu's die wij u aanbieden.

 

 

Ruime keuze betalingsmogelijkheden paraplu kopen

Om uw bestelling te betalen, kunt u gebruik maken van diversen betalingsmogelijkheden. Dit is bij voor onze webshop eenvoudig geregeld met het bedrijf MOLLIE; hierdoor kunnen wij zowel iDEAL, Paypal, bankoverschrijving, Klarna, Credit Card en Mistercash/Bancontact. betalingen aanbieden, allemaal veilige betalingsmogelijkheden.

 

Super-Paraplu.nl maakt ook gebruik van een beveiligde internet verbinding via SSL. U ziet dan linksboven de naam van de website een slotje dat aangeeft dat het SSL certificaat werkt: al uw gegevens zijn beveiligd en kunnen niet door anderen worden gebruikt. Bij ons kunt u dus met een gerust hart veilig uw paraplu kopen.

 

SSL logo

 

Copyright 2011-2021 | VOF Super Plu | Alle rechten voorbehouden 

Gratis verzenden
vanaf 50,- *
Veilig betalen met
Zorgvuldig
bezorgd door
Hulp nodig?
mail of bel