Duits
Grote Stormparaplu Blunt XL Groen
Grote Stormparaplu Blunt XL Groen Ø137cm
Stormparaplu Blunt XL Groen bovenaanzicht
Grootste Stormparaplu Blunt XL Groen
Openen Blunt XL Groen

Grote Stormparaplu Blunt XL Groen Ø137cm

De grote Stormparaplu van Blunt, met een diameter van 137 cm, hier in het groen. Mooi design, veilig en duurzaam! Kan windsnelheden tot wel 120 km/uur aan!

Diameter 137 cm
Lengte 94 cm
Opening Handmatig
Baleinen 6
Gewicht 850 gr
74.99
€ 74,99
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Grote stormparaplu Blunt XL Groen

Deze super-paraplu is ontworpen om bestand te zijn tegen extreme weersomstandigheden.

Groen is een van de kleuren die we het meest verkopen --> ook iets voor u?

Blunt storm paraplu’s bevatten een innovatief gepatenteerd RTS-systeem: de uiteinden van de baleinen zijn rond. en komen onder spanning te staan als u de paraplu opend. Dit ontwerp versterkt de structuur en stelt de paraplu in staat de harde windsnelheden te weerstaan. Ook zullen de baleinen nooit meer door het doek heen kunnen prikken wat bij goedkopere modellen soms wel gebeurd (met die Alu-U profielen....).

Verschillende testen hebben aangetoond dat deze paraplu windsnelheden tot wel 120 km/uur aankan!

Het aerodynamische profiel van de paraplu maakt dat het doek perfect glad en strak is, waardoor de wind goed geleid wordt.

Deze stormparaplu van BluntTM is uitzonderlijk veilig en duurzaam. Geen kans meer dat de baleinen breken of dat u deze in uw oog krijgt.

De paraplu heeft een lengte van 94 cm en een diameter van wel 137cm! Deze paraplu is groot genoeg om 2 personen beschutting te bieden als het regend.

Hij is handmatig te openen en met zijn rubber gecoate handvat ligt hij fijn in de hand.

Een handige accessoire is de draaghoes met schouderband. Bewaar je paraplu in de hoes wanneer je hem niet gebruikt: hij beschermt het doek en is handig om mee te nemen als het weer onzeker is!

Het is nu Super gemakkelijk om altijd een stormparaplu bij u te hebben: bij de Vierdaagse van Nijmegen, een romantische boswandeling, even uitwaaien bij de kust of gewoon langs de lijn de blits maken!

Gratis verzenden
vanaf 50,- *
Veilig betalen met
Zorgvuldig
bezorgd door
Hulp nodig?
mail of bel