*** In verband met de vakantieperiode worden de bestellingen vanaf 24 februari weer verstuurd ***
Duits
Stormparaplu Blunt XL Charcoal
Super Paraplu natuurlijk ook voor Blunt XL paraplu's!
Sterke Stormparaplu Blunt XL Charcoal
Stormparaplu Blunt XL Charcoal bovenaanzicht
Sterke Stormparaplu Blunt XL Charcoal baleinen
Openen Blunt XL Charcoal Stormparaplu

Grote Stormparaplu Blunt XL Charcoal Ø137cm

De grote Stormparaplu van Blunt, met een diameter van 137 cm, hier in het donker grijs. Deze wordt ook wel Charcoal genoemd. Mooi design, veilig en duurzaam! Kan windsnelheden tot wel 120 km/uur aan!

Diameter 137 cm
Lengte 94 cm
Opening Handmatig
Baleinen 6
Gewicht 850 gr
74.99
€ 74,99
Beschikbaarheid: op voorraad (5)
Aantal:
Alternatieve kleuren
Stormparaplu Blunt XL Blauw Stormparaplu Blunt XL Groen Stormparaplu Blunt XL Navy Blauw Stormparaplu Blunt XL Rood Stormparaplu Blunt XL Grijs Stormparaplu Blunt XL Zwart Stormparaplu Blunt XL Charcoal Sleeve Blunt XL Stormparaplu

Grote stormparaplu Blunt XL Charcoal

Deze super-paraplu is ontworpen om bestand te zijn tegen extreme weersomstandigheden.

Blunt storm paraplu’s bevatten een innovatief gepatenteerd systeem: de uiteindes van de baleinen zijn rond en komen met behulp van een veer onder spanning te staan als u de paraplu opend/ Hierdoor kan de balein niet meer door het doek heenprikken (wat bij de goedkopere modellen met baleinen van Alu-U profielen wel vaak geberud).

Met baleinen van 0,5 cm diameter van gehard kunststof heeft het ontwerp van de paraplu een sterke structuur wat hem in staat stelt harde windsnelheden te weerstaan.

Verschillende testen hebben aangetoond dat deze paraplu windsnelheden tot wel 120 km/uur aankan!

Het aerodynamische profiel van de paraplu maakt dat het doek perfect glad en strak is, waardoor de wind goed geleid wordt. De kleur Charcoal is een van de mooiste kleuren in ons assortiment.

Deze stormparaplu van BluntTM is uitzonderlijk veilig en duurzaam. Geen kans meer dat de baleinen breken of dat u deze in uw oog krijgt.

De paraplu heeft een lengte van 94 cm en een diameter van wel 137cm!

Hij is handmatig te openen en met zijn rubber gecoate handvat ligt hij fijn in de hand.

Een handige accessoire is de draaghoes met schouderband. Bewaar je paraplu in de hoes wanneer je hem niet gebruikt: hij beschermt het doek en is handig om mee te nemen als het weer onzeker is: bij een boswandeling, strandwandeling, langs de lijn of tijdens de Nijmegense vierdaagse!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Paraplu.nl 

Gratis verzenden
vanaf 30,- (NL) / 50,- (BE)*
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
mail of bel