Duits
Stormparaplu Blunt XL Blauw
Grootste Stormparaplu Blunt XL Blauw
Stormparaplu Blunt XL Blauw bovenaanzicht
Stormparaplu Blunt XL Blauw zijaanzicht
Opening Stormparaplu Blunt XL Blauw

Grote Stormparaplu Blunt XL Blauw Ø137cm

De grote Stormparaplu van Blunt, met zijn diameter van 137 cm, hier in het blauw. Mooi design, veilig en duurzaam! Deze paraplu kan windsnelheden tot wel 120 km/uur aan!

Diameter 137 cm
Lengte 94 cm
Opening Handmatig
Baleinen 6
Gewicht 850 gr
67.95
€ 74,99 € 67,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Grote stormparaplu Blunt XL Blauw

Deze super-paraplu is ontworpen om bestand te zijn tegen extreme weersomstandigheden.

Blunt storm paraplu’s bevatten een innovatief gepatenteerd systeem: de uiteindes van de baleinen zijn rond en komen met behulp van een veer op spanning als u de paraplu opend. Het ontwerp van de paraplu versterkt zijn structuur en stelt hem in staat de harde windsnelheden te weerstaan.

Verschillende testen hebben aangetoond dat deze paraplu windsnelheden tot wel 120 km/uur aan kan! Dit komt ook mede door de baleinen van 0,5 cm diameter gemaakt van gehard kunststof: bij welke paraplu vind u dit ook?

Het aerodynamische profiel van de paraplu maakt dat het doek perfect glad en strak is, waardoor de wind goed geleid wordt.

Deze stormparaplu van BluntTM is uitzonderlijk veilig en duurzaam. Geen kans meer dat de baleinen breken of dat u deze in uw oog krijgt.

De paraplu heeft een lengte van 94 cm en een diameter van wel 137cm!

Hij is handmatig te openen en met zijn rubber gecoate handvat ligt hij fijn in de hand.

Een handige accessoire is de draaghoes met schouderband. Bewaar je paraplu in de hoes wanneer je hem niet gebruikt: hij beschermt het doek en is handig om mee te nemen tijdens de Nijmegense Vierdaagse, een romantische strandwandeling, kuieren door de bossen en heide of gewoon om de mooiste paraplu van de voetbalvereniging te hebben!

 

Gratis verzenden
vanaf 50,- *
Veilig betalen met
Zorgvuldig
bezorgd door
Hulp nodig?
mail of bel