Duits

Garantie

Garantie bij Super-paraplu

 

Super-Paraplu gaat zorgvuldig met uw bestelling om, toch kan er onderweg in het bezorgproces wel eens iets mis gaan, of kan het zijn dat het door ons opgestuurde product defect blijkt te zijn. Gelukkig komt het erg weinig voor dat onze klanten een defect product ontvangen, dit komt omdat Super-paraplu probeert alleen samen te werken met leveranciers met producten van goede kwaliteit.

 

U als consument heeft recht op een goed product, als het product niet deugt dan heeft u recht op reparatie, een nieuw product of teruggave van uw aankoopbedrag. Er is geen wettelijke garantietermijn in Nederland. 

 

Voor alle geleverde paraplu's geldt dat wij niet kunnen controleren hoe de consument na ontvangst met het gebruik van het product omgaat. Natuurlijk kunt u verwachten dat het product een bepaalde tijd zonder problemen te gebruiken is (een goedkope paraplu heeft vaak een kortere levensduur als een dure paraplu). maar hierdoor kunt u bijvoorbeeld geen aanspraak maken op garantie als er een defect van de paraplu ontstaat wanneer deze al geruime tijd in uw bezit is.

 

Het Nieuw-Zeelandse paraplu merk Blunt geeft u 2-jaar garantie op fabricage fouten; dit is het enige paraplu merk ter wereld wat u deze garantie aanbied. Onze ervaring is dat dit door de zeer goede kwaliteit van deze storm paraplu's echter bijna niet voorkomt (maar als het voorkomt dan kunt u altijd aanspraak maken op uw garantie).

 

 

Een defect product 

 

Super-Paraplu gaat zorgvuldig met uw bestelling om, toch kan er wel eens iets mis gaan. Controleert u daarom altijd of de artikelen die u hebt ontvangen in goede staat zijn. Mocht u onverhoopt een product hebben ontvangen dat blijkbaar direct bij ontvangst defect is of u heeft het vermoeden dat het defect is, neem dan a.u.b. direct contact op met ons op (info@super-paraplu.nl).

U dient het defect aan uw product binnen 7 dagen na ontvangst bij ons te melden. VOF Super Plu zelf en tevens geen enkele paraplu fabrikant vergoeden schade aan producten welke door externe omstandigheden (b.v. wind schade) of slijtage door gebruik veroorzaakt zijn, de enige uitzondering hierop is het merk Blunt: de Storm paraplu's van Blunt hebben wereldwijd altijd 2 jaar garantie. 

Bijna alle paraplu's hebben alleen garantie op defecten die tijdens de fabricage ontstaan zijn; het merk Blunt geeft u naast de gebruikelijk periode van  

 

Een verkeerd product

 

Indien u onverhoopt een product ontvangt dat niet door u besteld is, dan gelden dezelfde richtlijnen als hierboven beschreven bij een defect product. Neemt u bij constatering aub direct contact op met ons om dit op te lossen.

 

Contactgegevens

Uw mening en ideeën zijn belangrijk voor ons. Deze kunnen ons helpen om het onlinewinkelen bij www.Super-Paraplu.nl nog prettiger te maken. Daarom stellen wij het op prijs wanneer u contact met ons opneemt voor opmerkingen of vragen over bestellingen of leveringen. Maar natuurlijk ook als u tegen problemen aanloopt. We horen graag van u!

 

Bedrijfs- en  contactgegevens:

Super-Paraplu

De Zeeridder 10

1606 DG Venhuizen

 

Telefoon: (+31) 0228-543936

 E-mail: info@super-paraplu.nl 

 

Kvk Nr: 51711214

BTW Nr: NL850137998B01

 

 

Copyright 2011-2021 | VOF Super Plu | Alle rechten voorbehouden

Gratis verzenden
vanaf 50,- *
Veilig betalen met
Zorgvuldig
bezorgd door
Hulp nodig?
mail of bel