• Duits

Doorzichtige paraplu

Doorzichtige paraplu's - Gaat u voor goedkoop of toch eentje van goede kwaliteit?

 

Doorzichtige paraplu’s online te kopen? Hiervoor hebben wij bij super-paraplu.nl het grootste assortiment in Nederland voor u beschikbaar!
 
Bijvoorbeeld de Birdcage modellen van Fulton (de hofleveranciers van paraplu’s voor het Engelse Koningshuis) en Lulu Guinness (zoals deze Oversized lips doorzichtige paraplu). Dit zijn koepelvormige doorzichtige paraplu’s met een scherm met kunststof baleinen: deze baleinen buigen mee met wind of weerstand maar verbuigen niet zoals de paraplu’s met Aluminium U-profielen (die dan daarna vaak in de prullenbak verdwijnen….). 
 
De Birdcage modellen zijn beschikbaar als dames -en kinderparaplu; voor iedereen een verschillende kleur rand of bedrukking: bijvoorbeeld deze paraplu met witte rand die wij vaak verkopen voor een regenachtige bruiloft of trouwpartij.
 
Kijkt u ook eens naar de elegante Birdcage Birdcage van Lulu guinness: een transparante paraplu met vogelkooi bedrukking - wat zult u veel aanspraak hebben van andere mensen omdat u met deze paraplu rondloopt! 
 
Doorzichtige paraplu’s hebben als voordeel dat u goed om u heen kunt blijven kijken wanneer de paraplu gebruikt wordt; dit bevorderd de veiligheid in het wegverkeer tijdens de vaak slechte weersomstandigheden. Tevens is het leuk om te zien dat mensen met een lelijke of half stukke paraplu steeds naar u (om)kijken!
 
Vooral voor kinderen zijn de transparante Birdcage modellen zeer geschikt: deze paraplu met koepel model zijn ideaal voor uw kleintje; hij/zei kan de paraplu helemaal ‘over het hoofd’ dragen maar door het doorzichtige schermdak toch nog goed om zich heenkijken (en zal zich prima vermaken bij een wandeling door de regen naar de winkel of naar school). Daarnaast is het ook veiliger voor uw kind omdat hij/zei de omgeving toch goed kan waarnemen wanneer hij/zei met de paraplu rondloopt (wat met de regen en wind toch vaak een hele opgave is).
 
Deze kinderparaplu’s zijn wel iets duurder als veel andere modellen die op het internet aangeboden worden; dit zit met name in het gebruik van andere materialen in het fabricageproces van deze paraplu’s. De baleinen van alle Birdcage modellen zijn namelijk van kunststof gemaakt: deze buigen bij wind en weerstand mee maar verbuigen niet zoals de goedkopere modellen met Aluminium U-profielen wel doen. Kinderen zijn vaak niet erg voorzichtig met kun kinderparaplu (weten wij uit ervaring - 4x….), met een paraplu met kunststof baleinen is dit echter niet zo en zal uw aankoop ook langer meegaan.
 
De doorzichtige Fulton Clearview met een diameter van 1,28 meter is de grootste doorzichtige paraplu in ons assortiment, deze biedt met gemak bescherming voor twee personen.
 
 
Kijkt u maar eens rustig rond op de website van Super-paraplu: er is zeker een kleurtje of design waar u mee gezien wilt worden!
Gratis verzenden
vanaf 50,- *
Veilig betalen met
Zorgvuldig
bezorgd door
Hulp nodig?
mail of bel