Duits
Doorzichtige Paraplu bedrukt met vrolijke bijen
Fulton Birdcage doorzichtige paraplu met bijen print
Doorzichtige Paraplu bedrukt met vrolijke bijen
Fulton Birdcage doorzichtige paraplu met bijen print

Doorzichtige Paraplu bedrukt met vrolijke bijen

Een mooie lange doorzichtige paraplu van Fulton met een schermdoek gevuld met vrolijk gekleurde bijen: wie wil deze niet vasthouden in een plensbui?

Diameter 89 cm
Lengte 94 cm
Opening Handmatig
Baleinen 8
Gewicht 530 gr
29.95
€ 29,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Doorzichtige Paraplu bedrukt met vrolijke Bijen

Deze leuke doorzichtige paraplu met vrolijke bijen print van het merk Fulton, welke onder andere door het Engelse Koningshuis tijdens officiële gelegenheden vaak gebruikt wordt, is een doorzichtig model met vrolijke gekleurde bijen op het doek.

Door zijn koepelvorm zal deze mooie doorzichtig paraplu u goed beschermen, inclusief schouders, tegen zowel een miezerregen of stortbuien.

Het doek is gemaakt van hoogwaardig PVC, waardoor u goed zicht blijven houden, ondanks de vele kikkers die voor uw ogen heen en weer springen!

De paraplu is eenvoudig te openen en te sluiten door het "easy-glide" mechanisme, binnen één handomdraai bent u beschermd of heeft u de paraplu weer opgeborgen.

Deze doorzichtige paraplu met kikkers heeft 8 baleinen volledig van kunststof. Dit maakt deze chique paraplu extra sterk. De baleinen buigen met veel wind en regen met de wind mee en breken of verbuigen niet zoals de goedkopere modellen met baleinen met U-profiel vaak wel doen (de modellen die u na de bui in de prullenbak ziet staan...).

De lengte van de paraplu dicht is 94 cm en de diameter open is 89 cm.

Het handvat is van plastic en in de kleur van de strepen, zwart.

Wilt u er ook koninklijk bijlopen als het regent, kijk dan niet verder en kies voor deze hoogwaardige chique doorzichtige paraplu en wellicht loopt u dan deze zomer wel trots met een paraplu met bijen rond!

Zoekt u een andere Doorzichtige paraplu van het Britse merk Fulton of van een ander merk dan kunt u op die link klikken, dan komt u direct in deze product categorie terecht. 

Voor alle andere parapalu's van het Britse merk kunt u op Het merk Fulton klikken om doorgestuurd te worden.

 

Fulton doorzichtige paraplu merk

Gratis verzenden
vanaf 50,- *
Veilig betalen met
Zorgvuldig
bezorgd door
Hulp nodig?
mail of bel