Duits
Vogue 156V Terrassa Pink
Vogue 156V Terrassa Pink
Vogue 156V collection

Damesparaplu Vogue Terrassa - Roze

Prachtige damesparaplu van het bekende merk Vogue. Eenvoud en klasse komen hier samen in dit mooie ontwerp met 16 baleinen.

Diameter 112 cm
Lengte 91 cm
Opening Automatisch
Baleinen 16 van kunststof
Gewicht 575 gr
44.95
€ 44,95
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Chique damesparaplu Vogue Terrassa - Rose

Een damesparaplu van de hoogste kwaliteit van het bekende merk Vogue.

Deze damesparaplu is van de Terrassa product range, een unique design dat ervoor zal zorgen dat u altijd als een echte dame mee kunt rondlopen. De 16 kunststof baleinen geven deze paraplu een echte luxe "Vintage" uitstraling.

Deze paraplu is windproof: dat wil zeggen dat u wanneeer de paraplu met een windvlaag omklapt u deze gemakkelijk weer terug kunt trekken in de 'normale' vorm (zonder de baleinen tebeschadigen.

Deze paraplu is groot genoeg om twee personen beschutting te bieden tijdens een regenbui.

Het schermdoek is gemaakt van Teflon gecoat Pongee zijde; dit betekend dat de regendruppels hier gemakkelijk vanaf stuiteren waardoor deze er als nieuw uit blijft zien.

Het prachtige handvat van leer heeft mooie contrasterende stiksels die passende bij de kleur van het schermdoek. Zoals de meeste paraplu's van het merk Vogue zit het fijne van het design zich in de details: zoals de sluiting bij deze paraplu, deze heeft dezelfde kleur en design als het handvat). 

Deze damesparaplu heeft automatische opening: met 1 druk op de knop zal het scherm zich voor u ontvouwen.

De paraplu's van Vogue worden ontwikkeld in Barcelona, hier wordt uitgebreid aandacht besteed aan details en kwaliteit. Wanneer je eigenaar bent van een Vogue paraplu zit het dik in dat je straks met plezier naar een regenbui uitkijkt: om dan fijn rond te lopen om jouw prachtige paraplu aan iedereen te laten zien!

Deze paraplu is dus een uitstekend cadeau voor een vriendin of natuurlijk voor uzelf om aan uw eigen garberobe toe te voegen.

 

Gratis verzenden
vanaf 30,- (NL) / 50,- (BE)*
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
mail of bel