Duits

Bruidsparaplu

Fulton Birdcage doorzichtige paraplu met witte rand
Doorzichtige Paraplu Fulton Witte Rand
€ 25,95
Super grote doorzichtige paraplu Fulton Clearview
SUPER grote doorzichtige paraplu Ø128cm
€ 34,99
Goedkope doorzichtige paraplu
Goedkope doorzichtige paraplu Ø 87cm
€ 8,95

Bruidsparaplu's: Altijd een model voor 1 of 2 personen!

 

Zoekt u voor uw bruiloft een paraplu zodat uzelf en uw geliefde niet nat worden tijdens de plechtigheid of fotoreportage? In onze webshop vind u diverse modellen bruidsparaplu’s; paraplu's met hartvorm in diverse kleuren, een doorzichtige paraplu met witte rand en natuurlijk diverse prachtige witte paraplu’s die groot genoeg zijn om u beide voor regen te beschermen, op deze product pagina vind u alle bruidsparaplu’s die u online kunt kopen.
 
Tevens hebben wij verschillende goedkope transparante paraplu’s beschikbaar die door uzelf of door uw gasten zijn te gebruiken bij uw bruiloft, hierdoor blijven u en uw gasten beschut van weer en wind waardoor iedereen toch een fantastische dag zal hebben.
 
Met een grote witte paraplu kunt u bijvoorbeeld toch stijlvolle mooie trouwfoto’s maken als er enkele druppels regen vallen, tevens zal uw haar en make-up mooi blijven zodat u hier de rest van de dag nog plezier van zult hebben: een kleine investering nu om te garanderen dat dit toch een onvergetelijke dag voor iedereen wordt!  
 
Wat is er fijner om van te voren te weten dat alle moeite die u gedaan heeft om er fantastisch uit te zien niet voor niets is geweest of in het water valt door een onverwachte regenbui.
Gratis verzenden
vanaf 30,-*
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
chat / mail of bel