Duits

Blunt Sport stormparaplu

Blunt Sport stormparaplu grijs
Blunt Sport stormparaplu grijs
€ 119,95
Blunt Sport stormparaplu blauw
Blunt Sport stormparaplu blauw
€ 119,95
Blunt Sport stormparaplu zwart
Blunt Sport stormparaplu zwart
€ 119,95

Blunt Sport de grootste stormparaplu 

 

De BLUNT Umbrella Sport is een upgrade van eerdere BLUNT G1 en G2 modellen en vergroot de aantrekkingskracht van alle andere sporters en alle coaches die elke zaterdag langs de zijlijn staan of van uw collega golfers die op de green lopen en biedt de ultieme bescherming tegen de elementen die u nodig heeft.

Wat is de grootste storm paraplu in ons assortiment? Dat is zeker deze BLUNT Sport! Met deze grote paraplu bent uzelf maar ook uw partner op elk weerbarstig weertype voorbereid.

Deze paraplu wordt geleverd inclusief bijpassende draaghoes zodat je de paraplu altijd gemakkelijk op je rug mee kunt nemen.

De afmeting van het doek is maar liefst 146 cm, genoeg ruimte voor twee personen of zelfs meerdere. Het volledig samengestelde niet-metalen frame is het sterkste in het BLUNT-assortiment en de glasvezelschacht zorgt ervoor dat de kracht door de paraplu wordt gedragen zonder extra gewicht aan de paraplu toe te voegen.

De paraplu's van Blunt zijn een vernieuwd ontwerp van de klassieke paraplu: problemen zoals bescherming voor de wind, omslaan en het openen in moeilijke omstandigheden, zijn allemaal opgelost met de nieuwe Blunt stormparaplu’s. De gebruikte materialen zijn van de hoogste kwaliteit en met het innovatieve, doordachte ontwerp heeft Blunt een nieuwe wereldwijde standaard voor paraplu’s neergezet.

De Blunt Sport stormparaplu voelt sterk in je handen, is gemaakt van superieure materialen en is getest onder extreme omstandigheden. Alle paraplu’s van Blunt ondergaan een 38-punts kwaliteitscontrole. 

De nieuwe Blunt Sport is verkrijgbaar in 3 basiskleuren, zwart met blauw accent, antraciet met zwart accent en marine met oranje accent.

Blunt heeft ook compacte opvouwbare stormparaplu's namelijk de Blunt Metro'sZoekt u een een kleinere lichte Stormparaplu die niet opvouwbaar is dan is wellicht de Blunt Coupe iets voor u. wilt u toch liever een paraplu die een gemiddelde 'klassieke' afmeting heeft kijk dan naar de Blunt Classic. Als laatste heeft Blunt ook de Blunt Executiveeen paraplu welke bijna net zo groot is als de Sport maar een stukje vriendelijker geprijst (en ook geleverd met draaghoes).

Kijkt u maar eens rustig rond op de product pagina met alle Stormparaplu's: er is zeker een kleurtje bij waar u wel mee gezien wilt worden!

Gratis verzenden
vanaf 50,- *
Veilig betalen met
Zorgvuldig
bezorgd door
Hulp nodig?
mail of bel