Duits
Golfparaplu Blunt G2 Geel
Super Paraplu heeft natuurlijk ook de mooiste Golfparaplu's
Sterkste Golfparaplu: de Blunt G2 Geel
Blunt G2 Geel
Blunt G2 in meegeleverde draaghoes
Blunt G2 Geel

Blunt G2 Stormparaplu Geel Ø146cm

Deze grote zwart-gele Golfparaplu van Blunt is ook een zeer stormvaste paraplu. De ultieme paraplu voor golfers die in extreme weersomstandigheden een balletje willen slaan. Wordt geleverd inclusief schouderband voor optimaal draaggemak.

Diameter 146 cm
Lengte 101 cm
Opening Handmatig
Baleinen 6
Gewicht 1030 gr
99.95
€ 99,95
Beschikbaarheid: op voorraad (3)
Aantal:
Alternatieve kleuren
Golfparaplu Blunt G2 Blauw Golfparaplu Blunt G2 Grijs Golfparaplu Blunt G2 Rood Golfparaplu Blunt G2 Roze Golfparaplu Blunt G2 Geel

DE Top van de Paraplu's: Grote Golfparaplu Blunt G2

Een grote stormparaplu van Blunt voor op de golfbaan met logo's in mijn favourite kleur GEEL

Deze super-golfparaplu van BluntTM, hier in de kleur zwart-geel, is ontworpen om te presteren onder extreme weersomstandigheden.

De baleinen zijn bijvoorbeeld gemaakt van 0,5 cm gehard kunststof: heeft u wel eens een paraplu gezien met zulke stevige baleinen? 

De steel is gemaakt van Carbon: hierdoor bent u een stuk veiliger op de Green (of langs de lijn) als er onweer dreigt (met een paraplu met Alu-steel bent u iets meer een bliksemafleider...).

Deze is in een windtunnel getest en kan windsnelheden aan tot 117 km/u.

Deze is samen met golfpro Caddie Steve Williams ontwikkeld. Het bevat een innovatief gepatenteerd systeem: de uiteindes van de baleinen zijn rond en komen door een veer op spanning te staan als de paraplu geopend wordt. De baleinen kunnen hierdoor niet door het doek heenprikken wat bij goedkope modellen nog wel eens het geval is.

Het ontwerp van de paraplu versterkt zijn structuur en stelt hem in staat de harde windsnelheden te weerstaan.

Het aerodynamische profiel van de paraplu maakt dat het doek perfect glad en strak is, waardoor de wind goed geleid wordt.

Deze stormparaplu van BluntTM is uitzonderlijk veilig en duurzaam. Geen kans meer dat de baleinen breken of dat u deze in uw oog krijgt.

De paraplu heeft een lengte van 91 cm en een diameter van wel 146 cm: deze paraplu geeft zeker genoeg beschutting voor 2 personen!

Hij is handmatig te openen en met zijn thermoplastic rubber handvat ligt hij fijn in
de hand.

Deze golfparaplu G2 van Blunt is voorzien van een fiberglass steel tegen blikseminslag.

Standaard is een sleeve/draagtas meegeleverd bij de Blunt G2, hiermee kan de paraplu gemakkelijk overal meegenomen worden: naar de voetbal (heeft u de mooiste paraplu langs de lijn!), tijdens de Nijmegense vierdaagse maar ook tijdens een wandeling met uw partner.

Met deze golfstormparaplu heeft u jarenlang plezier!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Paraplu.nl 

Gratis verzenden
vanaf 30,- (NL) / 50,- (BE)*
Veilig betalen
Vandaag bestellen is
vandaag verzonden
Vraag/advies?
mail of bel