Duits

Blunt Coupe stormparaplu

Blunt Coupe zwart de perfecte wind- en weerbestendige paraplu voor jouw
Blunt Coupe stormparaplu zwart
€ 69,95
Blunt Coupe donkergrijs de perfecte wind- en weerbestendige paraplu voor jouw
Blunt Coupe stormparaplu donkergrijs
€ 69,95
Blunt Coupe mint de perfecte wind- en weerbestendige paraplu voor jouw
Blunt Coupe stormparaplu mint
€ 69,95
Blunt Coupe navy blauw de perfecte wind- en weerbestendige paraplu voor jouw
Blunt Coupe stormparaplu blauw
€ 69,95
Blunt Coupe geel de perfecte wind- en weerbestendige paraplu voor jouw
Blunt Coupe stormparaplu geel
€ 69,95

Blunt Coupe de leukste stormparaplu

 

Blunt maakt 's werelds beste paraplu's, zodat u van elk moment in de regen kunt genieten.

De lichtste lange paraplu van Blunt is de Coupe, op maat gemaakt voor 1 persoon. De dynamische Blunt Coupe is perfect om in de auto klaar te hebben liggen om snel even te pakken als je beschutting nodig hebt tegen een regenbui.

Met maar 430 gram is de Coupé de lichtste lange paraplu van Blunt met een gemakkelijk vast te houden handvat, wat betekent dat je geen concessies hoeft te doen. Slank, stijlvol en zo stevig als alle Blunt paraplu's zijn, de Coupé is gemaakt voor weekenden, wandelingen en het dagelijkse woon-werkverkeer.

We weten allemaal hoe frustrerend typische ‘normale’ paraplu's kunnen zijn. Door een slecht ontwerp en vaak slechte kwaliteit kunnen de meeste paraplu's binnen enkele maanden defect raken. Met meer dan een miljard paraplu's die elk jaar op de stortplaats belanden, zijn deze typische paraplu's een aanzienlijke last voor onze planeet. Bij Blunt vinden ze dat je niet beperkt moet blijven tot het kiezen van een wegwerpparaplu.

Het revolutionaire paraplu-ontwerp van Blunt, ontwikkeld in Nieuw-Zeeland, garandeert jarenlange betrouwbare prestaties. De volledig gespannen schermdoek van de Coupe is bestand tegen stormachtige windsnelheden van 115 km/u, en de kwaliteit voelt u elke keer als u uw paraplu opent en sluit. 

Een Blunt-paraplu verbetert uw ervaring buiten, zodat u het meest positieve uit de volgende regenachtige dag kunt halen.

Het merk Blunt geeft wereldwijd 2 jaar garantie op haar paraplu's. U begrijpt dus dat de paraplu's goed zijn en jarenlang mee kunnen gaan. 

Zoekt u een iets grote Stormparaplu? dan is wellicht de Blunt Classic een goede keuze. Heeft Blunt paraplu's die gemakkelijk beschutting bieden voor 2 personen? Jazeker! dat is de Blunt Exec, geleverd inclusief draaghoes. Zoekt de sterkste opvouwbare storm paraplu? Dat is vrijwel zeker de Blunt Metro. Wanneer u het beste van het beste zoekt op het gebied van storm paraplu's kijkt u dan even naar deze geweldige paraplu: de Blunt Sport.

Al deze Blunt paraplu's zijn zeker niet goedkoop te noemen, wanneer u eenmaal een paraplu van Blunt in uw handen heeft gehad dan weet u ook een degelijke paraplu heeft!

Kijkt u maar eens rustig rond op de product pagina met alle Stormparaplu's: er is zeker een kleurtje bij waar u wel mee gezien wilt worden!

Gratis verzenden
vanaf 50,- *
Veilig betalen met
Zorgvuldig
bezorgd door
Hulp nodig?
mail of bel